Policija ieško mačiusių, kaip buvo sumušti trys krepšininkai, šventę pergalę | Kas vyksta Kaune

Policija ieško mačiusių, kaip buvo sumušti trys krepšininkai, šventę pergalę

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Kauno policija ieško įvykio liudininkų, kurie matė, kaip buvo sumušti 3 žmonės. Įvykis užfiksuotas praėjusį šeštadienį, kai iš Jurbarko atvykusi krepšinio komanda restorane „Seni vartai” šventė komandos pergalę.

Vasario 7 dieną apie 3.00 val., Kaune, Savanorių pr., prie kavinės buvo sumuštas nepilnametis (gimęs 1997 m.) ir 2 vyriškiai (gimę 1984 m. ir 1987 m.). Dėl patirtų sužalojimų nukentėjusieji buvo pristatyti į gydymo įstaigą.

Netrukus Kauno apskrities policijos pareigūnai sulaikė du įtariamuosius (gimusius 1991 m. ir 1994 m.). Sulaikomi vyriškiai priešinosi policijos pareigūnams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str. (Viešosios tvarkos pažeidimas) ir pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 str.( Pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Įvykio aplinkybės tiriamos.

Kauno apskrities policija prašo visuomenės pagalbos: asmenis, mačiusius šį įvykį ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašome pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai tel. (8 37) 303 895 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA