Kaune – dar nematyta idėja pietums | Kas vyksta Kaune

Kaune – dar nematyta idėja pietums

Archyvo/ Kas vyksta Kaune nuotr.

Pirmą kartą Kaune vykstantis „Running dinner“ kviečia pasinaudoti galimybe ne tik parodyti savo kulinarinius sugebėjimus, skaniai pavalgyti, bet ir susirasti naujų draugų! Prancūziška iniciatyva Kaune startuos jau vasario 28 dieną. Registracijos anketą galima pildyti iki vasario 10 dienos.

„Running dinner Kaunas“ – tai iniciatyva, kurios metu dalyviai pietauja vieni kitų namuose. Užsiregistravusi komanda (kurią sudaro 2-4 žmonės) gamina vieną patiekalą bei jį savo namuose pateikia kitoms dvejoms komandoms. Tuomet komanda keliauja pas kitą komandą į svečius ir vaišinasi jų pateiktu maistu. T.y. kiekviena komanda gamina po vieną patiekalą ir pasivaišina kitais dvejais svečiuose. Burtų keliu kiekvienai komandai bus priskirta gaminti užkandžius, pagrindinį patiekalą arba desertą. Po visos dienos dalyvių lauks bendras susitikimas.

„Running dinner“ idėja sėkmingai įgyvendinta Vilniuje. „Visi dalyviai lieka labai patenkinti renginiu, o nauji žmonės dažniausiai ateina vedini ankščiau dalyvavusių.“ – taip apie šios iniciatyvos sėkmę kalba vienas iš Vilniuje vykstančios iniciatyvos organizatorių Bernardas Morkūnas.

Komandos, norinčios dalyvauti „Running dinner Kaunas“, kviečiamos užpildyti registracijos anketą. Registracija vyksta iki vasario 10 d. Su dalyvaujančiomis komandomis bus susisiekta asmeniškai.

Registracijos anketa.

Daugiau informacijos čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA