Kaune audringai nušvilptas gėjų lygos pirmininkas, teikęs apdovanojimą per M.A.M.A.2014 | Kas vyksta Kaune

Kaune audringai nušvilptas gėjų lygos pirmininkas, teikęs apdovanojimą per M.A.M.A.2014

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Per didžiausius metų muzikos apdovanojimus M.A.M.A pilna „Žalgirio“ arena pradėjo švilpti, kai ant scenos užlipo Lietuvos gėjų lygos vadovas. Paskelbus nominacijos nugalėtoją, nušvilpti ir atlikėjai.

Kauniečiai pradeda garsėti nušvilpinant „Žalgirio“ arenoje ant scenos užlipusius žmones. Tik gruodį vykusiame SEL koncerte pilna salė išreiškė nepasitenkinimą ir nušvilpė atlikėją, kai šis į sceną pasikvietė kandidatą į Kauno mero postą – E. Tamašauską. Tada 20 tūkst. žmonių auditorija negailestingai nušvilpė ne tik E. Dragūną, bet ir politikos atstovą.

Šį kartą kauniečiai garsius švilpimo sugebėjimus pademonstravo per didžiausius metų muzikos apdovanojimus M.A.M.A. Ant scenos užlipo Lietuvos gėjų lygos vadovas Vladimiras Simonko ir paskelbė nominacijos „Metų grupė“ nugalėtojus.

Vos paskelbus, kad į sceną lipa V. Simonko, visa salė pradėjo švilpti. Neleidžiant pasakyti nė žodžio, pilnutėlė „Žalgirio“ arena tiesiog baubė. Tuo tarpu už gėjų kovojantis gėjų lyderis, skatino kauniečius „nebūti gražuliais“, tačiau kauniečių tai nesustabdė.

Negana to, jog buvo nušvilptas Lietuvos gėjų vadovas, įsismarkavusi publika nušvilpė ir apdovanojimo atsiimti atėjusios Jazzu.

„Čia, kas įvyko, buvo labai neskanu. Muzika visus vienija, tad palinkėsime tolerancijos“, ant scenos basa užlipusi kalbėjo Jazzu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA