Moteris su baltu mersedesu buvo dingusi dėl 20 eurų? | Kas vyksta Kaune

Moteris su baltu mersedesu buvo dingusi dėl 20 eurų?

Archyvo/ R. Tenio nuotr.

Aiškėja įvykio aplinkybės dėl dingusios moters. Vakar žiniasklaidai artimieji išplatino laišką, kuriame teigiama, kad dingo 32-ejų metų kaunietė Laura Vaitkevičiūtė.

APIE TAI RAŠĖME ANTRADIENĮ>>>

Iš karto, kai buvo pranešta informacija apie jos dingimą, pranešta, kad moteris atsirado. Trečiadienį žiniasklaidoje paskelbta informacija, kad moteris tapo ne smurtautojų ar pagrobėjų auka, o buvo sulaikyta policijos pareigūnų.

Kaip skelbia portalas lrytas.lt, moteris buvo sulaikyta policijos pareigūnų, kurie neinformavo pergyvenusių artimųjų. Teigiama, kad moteris buvo sulaikyta vienoje Kauno degalinių, kai bandė atsiskaityti galimai padirbta 20-ies eurų kupiūra.

Lauros artimasis teigia, kad policija sulaikiusi moterį, žadėjo susisiekti su artimaisiais, tačiau to nepadarė. Pašnekovas teigė, kad L.Vaitkevičiūtė buvo sulaikyta degalinėje Kaune, kai pateikė galimai padirbtą 20-ies eurų kūpiurą.

Šoką patyrusi moteris įvykio nekomentuoja, tačiau žadėjo tai padaryti kiek vėliau.

Kauno Žaliakalnio policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus vadovas Stanislovas Zaikinas teigė, kad moteris iš tiesų buvo sulaikyta, tačiau nekomentavo įvykio aplinkybių, tiesiog pasakė, kad viskas nėra taip, kaip pasakoja moters draugai.

PAPILDYTA 17:00

Minėta moteris buvo sulaikyta Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnų. Tačiau ne dėl galimai padirbtos 20 eurų kupiūros.

Pareigūnai atliko pareigą ir apie sulaikymą informavo asmenį, kurio telefono numerį nurodė sulaikytoji. Moters artimieji pretenzijų pareigūnams dėl atliekamo darbo neišsakė.

Kauno apskrities policija sulaukė pilietės ir jos artimųjų prašymo daugiau informacijos neteikti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA