Iliuzionistas kauniečius apgaubė magija | Kas vyksta Kaune

Iliuzionistas kauniečius apgaubė magija

R. Tenio nuotr.

Kauniečiai savaitgalį pasitiko su magija. Į Kauną atvykęs magas Rokas Bernatonis magijos skraiste apgaubė kūrybinius žmones, mieste bežygiuojančius kauniečius ir miesto vadovą.

Iliuzionistas Rokas savo pasirodymus yra surengęs Olandijoje, Anglijoje, Danijoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose, o šiandien Kaune besisvečiuojantis magijos meistras Rokas Bernatonis džiugino kauniečius įvairiais magijos triukais. Svečias apsilankė neseniai atidarytoje kūrybinėje bendradarbiavimo erdvėje „Talent Garden“. Čia nuostabias idėjas generuojantiems kauniečiams savaitgalis atėjo greičiau, mat iliuzionistas privertė ne vieną nusišypsoti. R. Bernatonis pademonstravo rankų miklumą ir apgavo čia įsikūrusius laisvai samdomus kūrybinius darbuotojus.

Magas nusprendė, jog reikia papokštauti ir su Kauno miesto vadovu. Nuvykęs į savivaldybę, R. Bernatonis mero Andriaus Kupčinsko kabinete žurnalo skiautes pavertė eurais, tad miesto vadovas šmaikštavo, jog tokį dalyką reikėtų padaryti per vasario mėnesį vysiantį tarybos posėdį, kuomet bus tvirtinamas miesto biudžetas.

Magas iliuzijos meno paslapčių mokėsi keliaudamas aplink pasaulį ir patirties semdamasis iš geriausių visų laikų iliuzionistų. Atėjo laikas visa tai pristatyti Kauno publikai ir priminti, jog kiekvienas iš mūsų gali daryti stebuklus ir būti tiesiog magiškais. Rokas į Kauną sugrįš jau vasario 6 dieną ir pakvies kauniečius į magijos šou „Tu esi magiškas“, kuriame netrūks nematytų iliuzijų, nepaaiškinamo rankų miklumo bei gerų emocijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA