Sniego šventę pažymėjo be sniego | Kas vyksta Kaune

Sniego šventę pažymėjo be sniego

R.Tenio nuotr.

Sausio 19 diena yra pasaulinė sniego diena, tačiau kauniečiams teko šią šventę pažymėti be pagrindinio akcento – sniego. Gamta nelepina žiemiškais orais, tad teko kai kuriuos žaidimus pritaikyti visai kitokiam orui.

Panemunės bendruomenės nariai bei sveikuoliai susirinko paminėti Sniego šventę. Jau tampa tradicija sausio viduryje susiburti Panemunės pliaže ir pasidžiaugti iškritusiu sniegu. Tačiau šie metai kitokie: neišeina pastatyt nei sniego senių, nei pačiuožinėti rogutėmis, mat orai labiau primena pavasarį, o ne šaltuku alsuojančią žiemą.

Tačiau nors sniego ir nėra, gerų emocijų tikrai netrūko. Mažieji šventės dalyviai varžėsi įvairiose estafetėse, suaugusieji – išėjo į žygį su šiaurietiškomis lazdomis bei mėgavosi pirtele ant Nemuno kranto.

Šventės organizatoriai taip pat nenusiminė, jog nėra sniego ir pritaikė žiemos žaidimus šiltajam orui. Tai, kas turėjo būti žaidžiama ant sniego, persikėlė ant asfalto ar paplūdimio smėlio. Kaip patys tikina, niekada negali numatyti, koks oras bus, todėl reikia būti visada pasiruošus vienus užsiėmimus pakeisti kitais.

Ir visai nesvarbu, kad pasaulinę sniego dieną kauniečiai švenčia be sniego, svarbiausia, jog žmonės nori susiburti į vieną vietą ir smagiai praleisti laisvalaikį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA