M.A.M.A. apdovanojimai vėl kilnos „Žalgirio“ arenos stogą | Kas vyksta Kaune

M.A.M.A. apdovanojimai vėl kilnos „Žalgirio“ arenos stogą

Archyvo/ Aliaus Koroliovo nuotr.

Jau ketvirtąjį kartą sausio 30 dieną Kauno „Žalgirio” arenoje bus surengta grandiozinė lietuviškos popscenos apdovanojimų ceremonija M.A.M.A. Šiais metais netrūks įspūdingų pasirodymų, geros muzikos ir geriausių Lietuvos atlikėjų įvertinimų.

Kokybiškiausias ir įspūdingiausias metų muzikos renginys – M.A.M.A. 2014 apdovanojimai jau sausio 30 d.! Žiūrovų lauks daugiau nei 15 muzikinių pasirodymų, mylimiausi pramogų ir sporto pasaulio veidai, ryškiausios žvaigždės ir talentingiausi „rytdienos“ atlikėjai, auganti ir kintanti šou scena, įsimintini triukai, charizmatiški vedėjai, daug gero ir drąsaus humoro, pagerintos arenos garso ir vaizdo galimybės. Ant scenos lips tokios lietuvių numylėtinės žvaigždės kaip Linas Adomaitis, Marijonas Mikutavičius, „G&G Sindikatas“ ir daugybė kitų, kurie sudrebins didžiausią areną Baltijos šalyse.

Vienas svarbiausių M.A.M.A uždavinių – kelti lietuviško pramogų verslo kokybės kartelę, skatinti kurti originalią tautinę produkciją, kuri atrastų vietą ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

Renginio tikslas – suburti geriausius tautinės muzikos kūrėjus bei atlikėjus, įvertinti ir plačiajai visuomenei pristatyti jų per pastaruosius metus nuveiktus darbus bei sukurti išskirtinio mąsto pramoginį lietuvišką reginį.

Ceremonijos metu bus apdovanoti geriausi įvairių sričių ir stilių (pop, rock, hip-hop, elektroninės muzikos ir kt.) Lietuvos dainininkai, muzikantai, muzikos grupės, prodiuseriai, dainos, vaizdo klipai, jaunieji talentai, įteikta išskirtinė nominacija už nuopelnus lietuviškai muzikai bei specialiai AGATA įsteigtas apdovanojimas grojamiausiam metų atlikėjui taip pat apdovanotas LATGA-A populiariausias metų autorius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA