Kauną užliejo gerumo banga | Kas vyksta Kaune

Kauną užliejo gerumo banga

Organizatorių nuotr.

Kauno Tvirtovės Rotaract klubas jau antri metai iš eilės organizavo akciją – „Gerumas nieko nekainuoja“. Tai geros valios projektas, kurio metu Kauno Rotušės aikštėje vaišino kauniečiai galėjo pasivaišinti karšta arbata bei šviežiais kepiniais. Šiais metais surinkti pinigai keliaus paremti autizmu sergančius vaikus.

Šio renginio tikslas – surinkti lėšų autizmu sergantiems vaikams ir tokiu būdu prieš Šv. Kalėdas praskaidrinti šventes tiems, kam įprastai ši šventė būna problematiška.

Organizatoriai tikina, jog gerumas iš ties nieko nekainuoja, nes pamačius žmonių šypsenas ir išgirdus nuoširdžią padėką, sužinai, jok nieko šiltesnio negali būti. Nors Kaune oras nedžiugino, tačiau šilta arbata ir žmonių buvimas kartu, apgaubė šventine nuotaika ne tik klubo narius, bet ir pasivaišinti nusprendusius miestiečius.

Kol kas dar neaišku, kiek šiais metais pavyko surinkti aukų, tačiau tikimasi, kad suma viršys praėjusių metų aukas. Pernai projekto metu surinktos lėšos buvo skirtos Žaliakalnio vaikų dienos centrui. Už juos vaikams buvo organizuojama išvyka į „Akropolio“ ledo areną, nupirkti būtiniausi daiktai ir paaukota 1600 Lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA