Savaitgalį Kauno gatvėse siautėjo girti vairuotojai, Lietuvoje – eilė tragiškų įvykių | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį Kauno gatvėse siautėjo girti vairuotojai, Lietuvoje – eilė tragiškų įvykių

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Priešpaskutinį metų savaitgalį Lietuvoje galima skelbti kaip tragiškiausią. Jau rašėme apie šeštadienį įvykusį tragišką eismo įvykį kelyje Kaunas-Panevėžys, praėjusią naktį avarija Plungės rajone nusinešė trijų žmonių gyvybes, o sekmadienio rytą Marijampolės rajone eismo nelaimėje žuvo iš Vokietijos Kalėdoms namo važiavęs klaipėdietis.

Ir nors naujienų portalai tiesiog mirga nuo tragiškų įvykių nuotraukų, vairuotojai vis dar nevengia už vairo sėsti išgėrę.

Praėjusią naktį Kauno mieste taip pat netrūko pavojingų eismui situacijų, kurių metu jas sukėlę vairuotojai tiek bėgo iš įvykio vietos, tiek priešinosi pareigūnams.

Vėlyvą šeštadienio vakarą Baršausko gatvėje ties Breslaujos g. sankryža partrenktas žmogus. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad sužalotas asmuo gulėjo per 30 metrų nuo perėjos. Jis sunkiai sužalotas, medikai jį išvežė į gydymo įstaigą.

Dar vienas eismo įvykis užfiksuotas Savanorių prospekte netoli Muravos sankryžos. Iš pradžių bendrasis pagalbos centras buvo gavęs pranešimą, kad nuo Karmėlavos pusės važiuoja įtartinai manevruojantis BMW automobilis. Po kelių minučių policijai pranešta, kad minėtas automobilis sukėlė eismo įvykį, o vairuotojas su keleiviu pasišalino. Kad vairuotojas važiavo ne vienas, byloja sudužęs automobilio stiklas dešinėje pusėje.

Sekmadienio naktį policijos pareigūnams teko skubėti į dar vieną įvykį, kurio metu automobilis „VW Passat“ rėžėsi į stulpą Vytauto prospekte. Didesnių pareigūnų pajėgų prireikė, nes neblaivūs automobilio keleiviai „šakojosi“, todėl juos teko pristatyti į komisariatą. Įtariama, kad ir vairuotojas buvo neblaivus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA