Arvydui Saboniui „Ilgiausių metų“ giedojo visa arena | Kas vyksta Kaune

Arvydui Saboniui „Ilgiausių metų“ giedojo visa arena

R.Tenio nuotr.

Visa „Žalgirio“ arena atsistojo ir pasveikino legendinį krepšininką su 50 metų jubiliejumi. Gimtadienio proga Arvydui Saboniui įteikti aukščiausi apdovanojimai. Per didįjį kubą buvo parodytos geriausios A. Sabonio gyvenimo akimirkos ir karjeros šlovės etapai, o įteikus apdovanojimus, pilnutėlė „Žalgirio“ arena užtraukė „Ilgiausių metų“.

Mažosios baleto šokėjos pademonstravo šokį, skirtą pagerbti A. Sabonį. Eglės Špokaitės auklėtinės suplazdėjo visoje arenoje, o viena šokėja įteikė krepšininkui gėlytę. Po teatralizuoto pasveikinimo, Arvydui Saboniui buvo įteikti geriausi apdovanojimai už jo nuopelnus ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir garsinant Lietuvos bei Kauną vardą.

Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbonavičius įteikė pirmąjį Lietuvoje aukščiausią sportininko apdovanojimą – žvaigždę. Už nuopelnus ne tik mūsų šalies krepšinyje, bet taip pat ir geriausio žaidimo demonstravimą visoje Europoje Eurolygos prezidentas J.Bertomeu įteikė A.Saboniui taurę ir su džiaugsmu paspaudė ranką.

Kauno meras Andrius Kupčinskas legendiniam krepšininkui aukščiausią Kauno miesto apdovanojimą – Pirmojo laipsnio Santakos garbės ženklą.

Prieš pat rungtynes Sabą pasveikinti atvyko ir premjeras Algirdas Butkevičius. Tačiau kauniečių draugu premjeras veikiausiai nepasijuto: jo sveikinimą arenos publika palydėjo švilpimu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA