Kaunietėms – išskirtinės galimybės | Kas vyksta Kaune

Kaunietėms – išskirtinės galimybės

Organizatorių nuotr.

Džiugu, kad elegantiškos, mylinčios gyvenimą ir mada besidominčios kaunietės bei miesto viešnios jau spėjo atrasti tik šį rudenį Kauno Akropolyje duris atvėrusią naują, vienintelę Baltijos šalyse moteriškų drabužių ir aksesuarų parduotuvę „PUNT ROMA“.

Ispanijoje gimusio populiaraus ir klienčių pripažinimą daugelyje pasaulio šalių pelniusio „PUNT ROMA“ prekinio ženklo siūlomas asortimentas ir dydžių pasirinkimas išties platus. Pasak parduotuvės vadovės I. Lasienės, kolekciją sudaro moteriški drabužiai, prie jų puikiai deranti avalynė ir rankinės bei dėmesį traukiantys aksesuarai.

„Stengiamės pasiūlyti mūsų klientėms drabužius įvairioms progoms: klasikinę verslo klasės aprangą svarbiems susitikimams ir kasdieniniam darbui biure, patogius ir išskirtinius derinius laisvalaikiui, bei jaukiems vakarams namuose“, – sako parduotuvės vadovė.

„Daugiausia klienčių pagyrų sulaukėme dėl itin plataus dydžių pasirinkimo. Esame išskirtiniai, galėdami pasiūlyti 38-54 dydžio drabužius bei metame iššūkį iš esmės neteisingam požiūriui „Mada tik manekenėms“. Stengiamės paneigti šį teiginį, nes kiekviena moteris yra graži ir nepakartojama, o mūsų užduotis – įkvėpti Jai pasitikėjimą savimi ir suteikti pagalbą parenkant rūbų derinius, kurie pabrėžtų Jos išskirtinumą ir žavesį. Norime pasidžiaugti, jog jau turime klienčių, kurios vis sugrįžta pas mus, kaskart atrasdamos vis atnaujintą asortimentą. Patenkintos „PUNT ROMA“ įsigytais gaminiais, jos noriai rekomenduoja parduotuvę šeimos narėms, draugėms bei kolegėms. Tai yra mums pats didžiausias įvertinimas, nes mes dirbame tik Jums ir dėl Jūsų“, – tikina I. Lasienė.

„Turime visą aibę idėjų, kaip papuošti klientes Kalėdoms. Tikrai neprireiks išlaidauti, renkantis šventinius rūbus. Galime pasiūlyti Jums išskirtinumą bei gerą kainos ir kokybės santykį . Su mumis, tai tikrai įmanoma!“ – su optimizmu kalbėjo pašnekovė.

Nebijokite surizikuoti ir pasiruoškite įnešti į savo drabužinę naujų spalvų. Pasikliaukite „PUNT ROMA“ stilistų patarimais ir džiaukitės savo pasikeitusiu įvaizdžiu per nuostabiausias metų šventes. Juk Kalėdos – permainų ir mažų stebuklų laikotarpis.

O kur stebuklai, ten ir dovanos! Dėkodami, kad atradote mūsų parduotuvę ir pasižadėdami nenuvilti Jūsų ateityje, norėtumėm įteikti mūsų lojalioms klientėms po firminę ir kvapnią „PUNT ROMA“ kalėdinę dovanėlę, kurią kviečiame atsiimti iki gruodžio 23 d. Dar nesuskubusias apsilankyti ponias kviečiame užsukti į svečius dar šiemet. „PUNT ROMA“ siūlo išskirtinį pasiruošimo Kalėdoms planą pilną nuolaidų, siurprizų ir išskirtinių pasiūlymų.

Iki šilto ir malonaus susitikimo moteriškų drabužių ir aksesuarų parduotuvėje PUNT ROMA Gedimino al. II-32 Kauno Akropolyje!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA