Bryan Adams koncertuos Kaune | Kas vyksta Kaune

Bryan Adams koncertuos Kaune

2015 m. kovo 27 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos Kanados roko superžvaigždė Bryanas Adamsas su savo grupe. Šis pasaulinis gastrolinis turas bus išties ypatingas ir jubiliejinis, nes skirtas dainininko sėkmingiausio albumo „Reckless“ 30-mečio išleidimui.

Pasaulio šviesą išvydęs 1984 metais, „Reckless“ tapo lemtingu B.Adamso karjeroje ir buvo parduotas daugiau kaip 12 milijonų kopijų tiražu. Albumas tapo tris kartus platininiu vien tik Didžiojoje Britanijoje, o hitus iš šio albumo žino turbūt kiekvienas – tai „Run to You“, „Kids Wanna Rock“, „Somebody“, „Summer of ’69“, „One Night Love Affair“ ir „It‘s Only Love“ duete su neprilygstama Tina Turner.

Bryanas Adamsas atvyksta su pilna savo muzikantų grupe. Kartu atkeliauja didelė techninio personalo komanda ir visa koncertui reikalinga garso bei apšvietimo įranga. Koncerte skambės ne tik visas „Reckless“ albumas, bet ir kiti B.Adamso megahitai, tokie kaip „(Everything I Do) I Do It For You“, „Please Forgive Me“, „All for Love“, „Have You Ever Really Loved a Woman?“ ir daugelis kitų.

Per visą savo karjerą Bryanas Adamsas išleido 11 studijinių albumų, 69 singlus, pardavė daugiau kaip 65 milijonus įrašų, gastroliavo šešiuose kontinentuose, jo dainos tapo Nr.1 daugiau kaip 40-tyje šalių. Geriausias pasaulyje roko baladžių atlikėjas yra daugybę kartų nominuotas prestižiniams apdovanojimams, pelnė „Grammy“, „American Music Awards“, „MTV Video Music Awards“ statulėles ir turi savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA