Užkeiktoje vietoje Karaliaus Mindaugo prospekte – dar viena skaudi avarija | Kas vyksta Kaune

Užkeiktoje vietoje Karaliaus Mindaugo prospekte – dar viena skaudi avarija

R. Tenio nuotr.

Trečiadienio vakarą krauju pažymėtoje sankryžoje po Čiurlionio tiltu įvyko dar viena eismo nelaimė, kurioje sužalotas vairuotojas.

Pirminiais duomenimis, eismo nelaimė įvyko apie 17 valandą, kai susidūrė „Opel” ir „Citroen” automobiliai.

Vienas iš avarijos dalyvių, vairavęs „Opel” automobilį, išvežtas į ligoninę.

Kaip pasakojo „Citroen” vairavęs pagyvenusio amžiaus vyriškis, jis judėjo nuo Juozapavičiaus prospekto, kai prieš jį iš Karaliaus Mindaugo prospekto išniro „Opelis”. Vairuotojas teigia, kad automobilis, kuris į jį atsitrenkė, judėjo didesniu nei leistina greičiu. Tačiau taip jis tik spėja, nes atvažiuojančio automobilio greičio pamatuoti specialiais prietaisais negalėjo.

Avarijos metu neišvengta susidūrimo, kurio metu stipriai apgadintos abi transporto priemonės.

Po šio eismo įvykio į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi skaitytoja Jurgita, kuri teigia yra apimta didelio pykčio.

„Rašau apimta didelio pykčio, tačiau prieš tai jau mintyse iškeikus visus, mano įsivaizduojamai, susįjusius su tuo asmenis. Ir visa tai dėl po Čiurlionio tiltu, nereguliuojamų šviesoforų. Šį vakarą važiuoju namo ir mano didelei nenuostabai, ten vėl auto ivykis: kamščiai, policija, du skaudžiai sumaitoti automobiliai (tikiuosi žmonės nenukentėjo). Man iškyla „n” – tajį kartą klausimas:- „kiek reikia sudaužyti automobilių ir kiek turi žūti žmonių, kad pagaliau kas nors perjungtų toj prakeiktoj sankryžoj, oranžine šviesa, ištisus metus mirksintį šviesoforą???!!! Kokia ten jo paskirtis?!”

Primename, kad šioje vietoje metų pradžioje įvyko itin tragiškas eismo įvykis, kurio metu žuvo jaunas vaikinas. Tyrimas dėl šios avarijos persikėlė į Kauno apylinkės teismą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA