Didysis Kalėdų miestelis gyvuos iki Naujųjų metų | Kas vyksta Kaune

Didysis Kalėdų miestelis gyvuos iki Naujųjų metų

R. Tenio nuotr.

Jonavos rajone įsikūręs Kalėdų miestelis vaikučius traukia ne tik Kalėdų seneliu, bet ir žaismingais nykštukais bei nuotaikinga atmosfera. Visas Kalėdų miestelis lankytojų laukia visomis dienomis iki Naujųjų metų.

Vaikams didžiausia laimė pamatyti Kalėdų senelį. Jį gali sutikti Jonavos rajone, Lokėnėlių kaime (ties virvių parku „Lokės pėda“) įsikūrusiame Kalėdų miestelyje. Čia Kalėdų senelis pasitinka vaikų grupes ir su šeimomis atvykusius vaikus, išklauso vaikiškų norų ir mielai įsiamžina.

„Smagiausia, kai vaikai ateina ir visą save atiduoda. Dabar dažniausiai vaikai prašo planšetinių kompiuterių, telefonų. Šiandien vieni vaikai paprašę, kad atneščiau skraidančių dinozaurų“, – sakė Kalėdų senelis.

Atvykę gali pasigrožėti įspūdingo dydžio eskimų nameliu, pabendrauti su nuotaikingais elfais, parašyti laišką Kalėdų seneliui ar pasėdėti tikrose Kalėdų senelio rogėse. Visai neseniai buvo galima pamatyti ir senelio pagalbininkų – elnių, tačiau dabar yra tik rogės. Nykštukai sako, jog elniai išskrido, nes aptvare nebuvo stogo.

Kalėdų miestelis veikia kiekvieną dieną nuo 10 iki 21 valandos ir veiks iki Naujųjų metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA