Skaitytojas: Kaunas dalinasi šiukšlėmis? | Kas vyksta Kaune

Skaitytojas: Kaunas dalinasi šiukšlėmis?

Kas vyksta Kaune skaitytojo Tomo nuotr.

Daugelio kauniečių matytas šarvuotas riteris ir naujasis miesto šūkis “Kaunas dalinasi … istorija”. Šie plakatai kabo mieste ant lauko reklamos stendų kai nėra mokamos reklamos. Tačiau pasirodo, kad šiuos stendus valdanti įmonė “Clear Channel Lietuva” nusprendė su miestiečiais pasidalinti ir savo šiukšlėmis.

Kaip matyti iš nuotraukų, vakar ir šiandien popieriaus konteineris prie gyvenamojo namo adresu Donelaičio g. 14 yra užverstas senais suglamžytais reklaminiais plakatais su jau minėtu šarvuotu riteriu, kvietimu į Alinos Orlovos koncertą ir alaus “Heineken” reklama. Tai yra aiškus atliekų tvarkymo nuostatų pažeidimas, nes popieriaus konteineriai yra skirti gyventojams. Verslo įmonės, kurių veikloje susidaro daug atliekų privalo jas susirinkit, išrūšiuoti ir sumokėti už tai atliekas tvarkančiai įmonei.

Kaune ir taip pastebimas rūšiavimui skirtų konteinerių kiekio mažėjimas, o tokios įmonės kap “Clear Channel Lietuva” nori sutaupyti kauniečių sąskaita. Reklamos užsakovai turėtų atidžiau rinktis reklamos kanalus, nes dirbdami su ekologiškai neatsakingomis įmonėmis gali supykdyti ir prarasti vartotojus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA