Kalėdinis „TAU“ karavanas jau šiandien atvažiuoja į Raudondvario dvarą | Kas vyksta Kaune

Kalėdinis „TAU“ karavanas jau šiandien atvažiuoja į Raudondvario dvarą

Archyvo / Evaldo Virkečio nuotr.

Jau šiandien populiariausios Kauno regioninės radijo stoties „Tau“ kalėdinis karavanas, su visa radijo laidų vedėjų komanda priešakyje, atvažiuoja į Raudondvario dvare esantį Turizmo ir verslo informacijos centrą. Čia nuo 16 valandos liesis pramogos, gražiausia muzika. Svečiai turės išskirtinę galimybę pasveikinti savo artimuosius švenčių proga.

EGLUTĖS ĮŽIEBIMAS RAUDONDVARIO DVARE>>>

Šventinio Karavano svečiams bus suteikiama Lietuvoje prieš tai neregėta galimybė – įrašyti savo šventinius sveikinimus artimiesiems, kuriuos jie išgirs per bangą 102,9 FM Šv. Kalėdų dieną. „Visi atėję į radijo stoties „Tau“ Kalėdinį karavaną galės iš anksto įrašyti savo šventinį sveikinimą draugams, kolegoms, bendradarbiams ir visiems pažįstamiems“, – pasakojo radijo stoties „Tau“ programų redaktorius Darius Giedraitis.

Visi šventiškai sumontuoti sveikinimai per radijo stotį „Tau“ skambės pirmąją bei antrąją Kalėdų dieną. Todėl jau dabar visiems, kurie keliaus į šventinį karavaną, tereikia susigalvoti originalius eilėraščius, dainas ar šventiškus tekstus ir padaryti šiltą dovaną Kalėdų dieną savo artimiesiems. „Ar gi gali būti kas šilčiau, nei nuoširdus šventinis sveikinimas įrašytas paties žmogaus ir maloni staigmena artimiesiems Kalėdų dieną“, – pridūrė radijo stoties „Tau“ laidų vedėjas Ričardas Mikavičius.

Beje, visų apsilankiusiųjų laukia ypač šilta ir jauki atmosfera, šilti pokalbiai su radijo laidų „Gera Gyventi“, „Atsipūskim“, „Penktadienio Driftas“ bei „SMS Karštosios Linijos“ vedėjais ir svarbiausia – geros šventinės nuotaikos užtaisas, kuris neišblės iki pat Naujųjų metų. „Mes tiesiog niekur neskubėsim, savo svečius vaišinsime Kalėdiniais sausainiais, šilta arbata ir vieno kąsnio sumuštiniais bei smagiai bendrausime“, – pasakoja radijo stoties „Tau“ laidų vedėjas Laurynas Sabonis.

Kalėdinis radijo stoties „Tau“ karavanas jau nuo šiandien, 16 valandos laukia visų Raudondvario dvare esančiame Turizmo ir informacijos verslo centre.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA