Į virtuvės virtuozo Roberto restoraną sugūžėjo garbūs svečiai | Kas vyksta Kaune

Į virtuvės virtuozo Roberto restoraną sugūžėjo garbūs svečiai

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą duris atvėrė žinomo virtuvės meistro Roberto Ščesnavičiaus restoranas „Perfeco“. Į oficialų restorano atidarymą sugūžėjo žinomi Lietuvos žmonės.

Į maisto fiestą atvyko dainininkė Arina, pasaulio šokių čempionė Edita Daniūtė, menininkė Jūratė Rekevičiūtė. Taip pat apsilankė ir žinomi verslininkai, tokie kaip Ilja Laursas, Samoilas Kacas, Ramūnas Miliauskas, politikė bei teisininkė Aušra Ručienė ir daugelis kitų.

Virtuvės šefas atidarymo proga visus susirinkusius vaišino savo mėgstamu patiekalu – paelja. Tai tradicinis ispanų patiekalas. Taip pat svečiai galėjo pasimėgauti ir kitų šalių tradiciniais patiekalais. Ant stalo karaliavo Lotynų Amerikos, Japonijos patiekalai. Pats R. Ščesnavičius tikino, jog ateityje jo restorane bus galima pasimėgauti pačiais įvairiausiais patiekalais.

„Vertiname tai, kai klientas ateina ir pats pasako, ko jis nori. Be to, jei per dieną pagamini bent vieną vis kitokį patiekalą, tai galima sakyti, kad kasdien meniu vis kitoks. Mes stengiamės maistą pagaminti kuo platesnei masei žmonių, kad jis būtų prieinamas. Žinoma, jei nori pagaminti kažką ypatingesnio, tai ir kaina bus didesnė“, – kalbėjo virtuvės meistras.

Restoranas įsikūrė toli nuo centro. Pasak R. Ščesnavičiaus, tai buvo pasirinkta specialiai, nes vadovaujantis Vakarų praktika, visi vardiniai restoranai yra ne centre. Miesto širdyje paprastai įsikuria tos maitinimo įstaigos, kurios viską daro greitai ir pagal vieną šabloną. Virtuvės šefas tikisi, kad į Lietuvą ateis tokia praktika, kokia yra užsienyje, tad įsikūrus Ašigalio gatvėje, nereikės ateityje iš centro išsikraustyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA