Į Kauną po mėnesio pertraukos grįžta „Kitokie pasikalbėjimai“ | Kas vyksta Kaune

Į Kauną po mėnesio pertraukos grįžta „Kitokie pasikalbėjimai“

R. Tenio nuotr.

Pirmą kartą per 28-ias portalo „Kas vyksta Kaune“ organizuojamo projekto „Kitokie pasikalbėjimai“ diskusijas vienos svečio kėdės nebeužteks. Jau šiandien į „PuntoJazz“ palėpę atvyksta improvizacinės muzikos ir lyrikos minčių išraiškas į vieną sujungusi grupė „Jama&W“.

Dar vienas svarbus pasikeitimas „Kitokių pasikalbėjimų“ programoje – antrą kartą diskusijos moderatoriaus kėdę užims komikas Paulius Ambrazevičius. Paskutinį kartą jis pokalbio vadžias rankose laikė beveik prieš tris mėnesius, kuomet kalbino žurnalistą bei laidų vedėją Andrių Tapiną.

Šį kartą iš Vilniaus atvykstantys „Jama&W“ pasivadinę Rokas Grajauskas bei Arūnas Blažys yra visiški repo improvizacijos (freestyle) virtuozai. Į savo pasirodymus jie dažnai įtraukia ir publiką, todėl susirinkę „PuntoJazz“ palėpėje gali tikėtis ir įvairių žaidimų.

„Jama&W“ – tai visų pirma laisvė, ir laisvas, niekam imponuoti nesistengiantis turinys, kurio esmė – išreikšti save ir kaskart iš naujo patikėti stebuklais.

Pokalbio metu taip pat galėsite užduoti jums rūpimus klausimus bei už tai gautį dovanų. Daugiau informacijos apie renginį rasite mūsų renginių kalendoriuje.

Balandžio 10 dieną inicijuotas portalo „Kas vyksta Kaune“ startavo interaktyvių diskusijų ciklas „Kitokie pasikalbėjimai“, kuriuose dalyvavo tokie žmonės kaip Marijonas Mikutavičius, Andrius Mamontovas, Andrius Tapinas, Andrius Užkalnis, Algis Ramanauskas, Algirdas Kaušpėdas, Mantas Katleris, Jonas Nainys, Arūnas Valinskas ir kt.

Spalio 22 d. „Kitokie pasikalbėjimai“ pradėjo savo antrąjį sezoną bei pradėjo rengti diskusijas ir Vilniuje, „Tamsta“ klube.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA