Eglutės angelai ruošiasi pakilti | Kas vyksta Kaune

Eglutės angelai ruošiasi pakilti

Jono Danielevičiaus nuotr.

Iki pagrindinės miesto Kalėdų eglutės įžiebimo likus kelioms dienoms, ryškėja šių metų Kauno menininkės Jolantos Šmidtienės darbo vaisiai. Rotušės aikštėje jau sunešti angelai, papuošiantys šių metų eglutę ir netrukus jie bus keliami į viršų.

Nors ir susiduriama su tam tikromis problemomis, bet prie eglutės besidarbuojantys kauniečiai nusiteikę spėti į grafiką ir tinkamai atlikti visus darbus iki šeštadienio pavakarę numatytos eglutės įžiebimo šventės.

„Nedarėme tokio dalyko nei karto. Visą laiką negali žinoti, ko tikėtis. Tai vieni dalykai darosi lėčiau, tai kažkas netinka. Viskas susideda, bet reikia keisti kai kurias priemones, daugiau pagalvoti, nes juk reikia nepaprastą dalyką padaryti, o pakabinti debesį. Pavyzdžiui, bus angelai didesni, tai ir galvoji, kaip pagal proporcijas su debesimis tai sutvarkyti“, – apie netikėtumus pasakojo menininkė Jolanta Šmidtienė.

Eglutės įžiebimas vyks šeštadienį, 17.30 val. Planuojama, kad eglutė jau penktadienį bus baigta, o šeštadienį teliks suderinti apšvietimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA