Visiškai girtas vairuotojas trenkėsi į medį ir apvirto | Kas vyksta Kaune

Visiškai girtas vairuotojas trenkėsi į medį ir apvirto

Kas vyksta Kaune nuotr.

Veiverių gatvėje visiškai girtas vairuotojas sukėlė eismo įvykį, dėl kurio šimtai vairuotojų piko metu strigo spūstyse.

Kaip pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, apie 17 valandą Aleksote automobilis „Audi A6” apsivertė ant stogo.

Pirminiais duomenimis, eismo nelaimė įvyko, kai visiškai girto vairuotojo vairuojamas automobilis užšoko ant borto, trenkėsi į pakelėje augantį medį ir važiuojamojoje dalyje apvirto ant stogo. Čia ir baigėsi kelių erelio kelionė. Medis apsaugojo pėsčiuosius, nes šalimais esančiu šaligatviu vaikščioja daug žmonių.

Avarijos liudininkai teigė, kad vyro vairuojamas automobilis atskriejo nuo Europos prospekto ir net važiavo prieš eismą.

Atvykę policijos pareigūnai ir medikai nustatė, kad vairuotojas visiškai girtas. Neoficialiais duomenimis, jis į alkotesterį įpūtė 2,65 promilės. Avarijos kaltininkas dėl sužalojimų išvežtas į ligoninę.

Dėl eismo įvykio nusidriekė didžiulės transporto spūstys važiuojant link Garliavos.

Netoli šios avarijos įvyko dar vienas eismo įvykis. Į moteriškės vairuojamą automobilio galą įvažiavo kitas vairuotojas, kuris bandė siūlyti vairuotojai pinigų, tačiau jai nesutikus, nedelsiant pasišalino. Vairuotoja pareigūnams teigė, kad nuo į ją atsitrenkusio vairuotojo trenkė alkoholio kvapas, todėl ji įtaria, kad jis buvo neblaivus. Pareigūnai iš pradžių spėjo, kad tai tas pats vairuotojas, tačiau apžiūrėjus apvirtusio automobilio priekinę dalį, ant jos nesimatė juodų kito automobilio spalvos likučių, todėl manoma, kad šią avariją sukėlė kitas vairuotojas. Jis kol kas nenustatytas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA