Duris atvėrė naujas ir modernus „ELMO LED” šviestuvų salonas Kaune | Kas vyksta Kaune

Duris atvėrė naujas ir modernus „ELMO LED” šviestuvų salonas Kaune

R. Tenio nuotr.

Lapkričio 18 dieną Kaune, V. Krėvės prospekte 49, prekybos centro RĖDA patalpose, duris atvėrė naujas, erdvus ir modernus ELMO LED šviestuvų salonas.

Savo namuose kiekvienas stengiamės susikurti šiltą ir jaukią aplinką, kurioje būtų tiesiog gera būti, į kurią skubėtume sugrįžti po dienos darbų. Namų jaukumui ypač svarbūs patalpų, apšvietimo sprendimai, tačiau išsirinkti tinkamiausius šviestuvus ir nepasiklysti pasiūloje šiandien nėra paprasta. ELMO šviestuvų salone pirkėjams siūlomas itin gausus išskirtinio dizaino apšvietimo produktų asortimentas: sieninių, pakabinamų, įleidžiamų į lubas ir kitų šviestuvų. Ieškantiems savitumo ELMO siūlo nestandartinį LED apšvietimą biurui, kiemui, namams ar pramonei. Profesionalūs konsultantai pritaikys Jums labiausiai tinkamas šviesos sistemas, o naujausios LED technologijos ir šiuolaikiškas valdymas išmaniuoju telefonu leis lengvai atnaujinti skirtingas Jūsų namų zonas: valgomąjį, miegamąjį, vonios ar vaiko kambarį.

ELMO – gausus asortimentas, neribotos LED šviestuvų pritaikymo galimybės, bei šiuolaikiniai valdymo ir dizaino sprendimai – Jūsų šviesesniam gyvenimui !

Kviečiame dalyvauti žaidime: su savo draugais pasidalinkite Facebook puslapyje „Kas vyksta Kaune” paskelbta naujiena ir laimėkite pakabinamą LED šviestuvą „AURA”!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA