Oro uostuose vis įkliūva prasikaltę lietuviai | Kas vyksta Kaune

Oro uostuose vis įkliūva prasikaltę lietuviai

R. Tenio nuotr.

Vilniaus ir Kauno oro uostuose VSAT pareigūnai sulaikė du lietuvius, vengusius teisingumo. Vyras įkliuvo, kuomet reisu ketino vykti į Liverpulį, moteris – grįždama iš Londono.

Sekmadienį ryte Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai patikrino reisu į Liverpulį ketinusių vykti asmenų dokumentus. Kontrolės metu paaiškėjo, kad 19 metų Anykščių rajono gyventojas turi nemalonumų su teisėsauga.

Nusikaltimo padarymu įtariamo vyro paiešką nuo šių metų gegužės paskelbė Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Pasieniečiai neleido anykštėnui vykti į užsienį ir apie jo sulaikymą informavo paieškos iniciatorių. Tą pačią vieną jis perduotas atvykusiam Panevėžio apskrities policijos konvojui.

Sekmadienį Kauno oro uoste VSAT pareigūnams įkliuvo 35 metų kaunietė.

Ją pasieniečiai sulaikė tikrindami reisu iš Londono grįžusių keleivių dokumentus.

Paaiškėjo, kad moters, kuri yra kaltinama nusikaltimo padarymu, nuo šių metų spalio vidurio ieškojo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Kaunietė tą pačią dieną perduota paieškos iniciatoriui.

Šiemet Lietuvos pasieniečiai iš viso sulaikė 598 asmenis, kurių dėl įvairių priežasčių ieškojo Lietuvos bei užsienio šalių teisėsaugininkai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA