Paskutinis šansas pamatyti veislines kates | Kas vyksta Kaune

Paskutinis šansas pamatyti veislines kates

DELFI.lt nuotr.

Šiais metais paskutinį kartą rengiama tarptautinė kačių paroda. Visą savaitgalį veislinėmis katėmis bus galima pasigrožėti prekybos centre „Mega“. Čia puikuojasi įvairių veislių gražuolės.

Į Lietuvos felinologų draugijos „Bubastė“ organizuojamą renginį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ kviečiama atvykti su šeima – čia bus galima ne tik pasigrožėti dviem šimtais įspūdingiausių kačių, bet ir vyks speciali programa vaikams su iš pasakų nužengusiu Batuotu katinu.

Parodoje pagrindiniais akcentais taps ne tik kačių paroda, bet ir jų gebėjimų įvertinimas. Šeštadienio popietę lankytojus traukė specialus jaunų kačiukų pasirodymas. O sekmadienį ruošiamas įspūdingas juodų kačių, neseniai laikytų burtininkių palydovėmis, šou.

Tarptautinėje kačių parodoje bus galima sutikti sfinksų, Meino meškėnų, egzotinių, Siamo, Britanijos trumpaplaukių, persų, Amerikos garbanotųjų, Abisinijos, Burmos, Šartrezo, skudurinių lėlių bei daugelio kitų veislių atstovių. Parodos dalyves vertins Lietuvos, Vokietijos, Lenkijos, Suomijos ir Švedijos šalių teisėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA