Kitokie pasikalbėjimai su Merūnu Vitulskiu. Vedėjas Justinas Jankevičius | Kas vyksta Kaune

Kitokie pasikalbėjimai su Merūnu Vitulskiu. Vedėjas Justinas Jankevičius

Trečiadienio vakarą klube „Tamsta“ vykstantys „Kitokie pasikalbėjimai“ šį kartą kviečia į susitikimą su operos solistu Merūnu Vitulskiu. Transliacijos pradžia 19 valandą.

Merūną kalbins žodžio kišenėje neieškantis komikas Justinas Jankevičius.

„Merūnas – perspektyviausias Lietuvos dainininkas. Yra ir daugiau, bet jis – ryškiausias“, – dar 2008 metais apie būsimą „Kitokių pasikalbėjimų“ svečią kalbėjo maestro Stasys Povilaitis.

Vienas skambiausių Lietuvos tenorų pagrindinėje Lietuvos operos scenoje jau yra dainavęs Alfredą („Traviata“), Lenskį („Eugenijus Oneginas“) ir Nemoriną („Meilės eliksyras“). Rugsėjį svarbiausių vaidmenų sąrašą solisto biografijoje praturtino Pinkertonas G.Puccini operoje „Madam Baterflai“.

Spalio 17 d. su žmona Erika pirmagimio susilaukęs M.Vitulskis pirmą kartą per savo dainininko karjerą atsisakė itin pelningų šventinių koncertų Kalėdų laikotarpiu. Ir visa tai vardan šeimos.

Renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu, portaluose „Kas vyksta Vilniuje“ arba DELFI.

Kitą savaitę „Kitokie pasikalbėjimai“ grįžta į Kauną. Šiuo metu ieškomas svečias, kuris dalyvaus Kaune, nes krepšininkas Mantas Kalnietis ateinantį trečiadienį dalyvauti negalės, nes turės vykti stebėti savo komandos rungtynių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA