Džordana Butkutė atidavė duoklę kauniečiams surengdama įspūdingą šou | Kas vyksta Kaune

Džordana Butkutė atidavė duoklę kauniečiams surengdama įspūdingą šou

R. Tenio nuotr.

„Žalgirio“ arena jau seniai tiek žmonių nematė per lietuviško atlikėjo koncertą.

Šeštadienio vakarą į Kauno areną susirinko daugiau kaip dešimt tūkstančių Džordanos Butkutės gerbėjų, atėjusių pamatyti ir išgirsti jos naująjį šou „Nesudeginta ant laužo“.

Organizatoriai dar prieš koncertą skelbė, kad visi bilietai išpirkti, o iki koncerto likus kelioms dienoms, pradėta prekiauti ir riboto matomumo bilietais, kurie taip pat buvo išgraibstyti.

Į areną atėję klausytojai virš scenos išvydo didžiulę širmą, kuri dengė visą sceną. Tik prasidėjus koncertui, ji buvo nuleista , o Džordanos gerbėjai tuo metu išvydo visiškai netikėtą scenos sprendimą.

Atlikėją ant scenos atvedė ir iki pat mikrofono palydėjo jos mylimasis Elegijus, palaikantis Džordaną kiekviename žingsnyje šio koncertinio turo metu.

Tik prasidėjus koncertui, žmonių akis patraukė ant scenos stovintys trys aprūkę automobiliai, virš kurių įsitaisė būgnininkas. Scena buvo apgaubta nusiaubto miesto tentu, simbolizuojančius sugriautą Aleksoto tiltą, Vilniaus katedrą, Kauno karo muziejų.

Įžengus į sceną pop muzikos karaliene tituliuojamai Džordanai Butkutei, arenoje pasigirdo daugiatūkstantiniai plojimai, kuriais susirinkę atlikėjos gerbėjai pasisveikino su visų taip mylima Džordana.

Atlikėja, tik atlikusi tris dainas, išdriso pasisveikinti su tūkstančiais savo gerbėjų ir paklausė, ar jie ir toliau koncerto klausys stovėdami.

Pirmieji trys kūriniai buvo iš naujojo albumo „Kryžkelės”, tačiau tik suskambus senų, puikiai pažystamų dainų „Išeinu”, Paskubėk gyventi” akordams, publika jau nesėdėjo ir daugelis pakilo iš savo vietų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA