Išradingai savo aplinką tvarkantys kauniečiai nustebino ne vieną | Kas vyksta Kaune

Išradingai savo aplinką tvarkantys kauniečiai nustebino ne vieną

kaunas.lt nuotr.

Antradienį apdovanoti gražiausiai tvarkomų nuosavų ir daugiabučių namų teritorijų konkurso nugalėtojai. Šįmet tradiciniame konkurse dalyvavo 16 privačių ir 17 daugiabučių namų teritorijų. Jas vertino speciali konkurso komisija

„Džiaugiuosi, kad net 17 daugiabučių namų bendrijų šįmet dalyvavo konkurse. Jau eilę metų Kaune minime Kaimynų dieną, kuri, tikiu, prisidėjo prie to, kad daugiabučių namų gyventojai geriau pažįsta vieni kitus ir buriasi gražiems darbams. Visų pastangų dėka Kaunas gražėja. Dėkoju visiems konkurso dalyviams už išradingai tvarkomas namų aplinkas, dėkoju už tai, kad jūs puoselėjate grožį ir rodote pavyzdį kitiems“, – sveikindamas konkurso laureatus kalbėjo Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Gražiausiai tvarkomų privačių namų teritorijų kategorijoje pirmoji vieta atiteko Sonatai ir Ričardui Žemguliams, gyvenantiems Kuopos g. 19 (Aleksoto sen.). Antrąją vietą iškovojo Raimonda Girdauskienė ir Arūnas Povilaitis (Naručio g. 28, Gričiupio sen.), o trečiąją – Aldona ir Algis Stanioniai (Chodkevičių g. 10, Šilainių sen.). Specialią mero padėką už aplinkos autentiškumo puoselėjimą gavo Genovaitė Didžbanienė, gyvenanti Pyvesos g. 4 (Petrašiūnų sen.)

Gražiausiai tvarkomų daugiabučių namų teritorijų kategorijoje triumfavo Žeimenos g. 78 įsikūrusi 216-8 butų savininkų bendrija. Antroji vieta atiteko Saulės g. 8 esančio daugiabučio gyventojams (62-oji butų savininkų bendrija), o trečioji – Kalantos g. 141 esančiame name gyvenantiems kauniečiams (bendrija „Amalė“).

Mero padėkos taip pat įteiktos gražiausiai tvarkomų privačių ir daugiabučių namų teritorijų konkurso dalyviams, nelaimėjusiems pagrindinių prizų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA