Kylie Minogue Kaune iš savo vietų kėlė tūkstančius melomanų | Kas vyksta Kaune

Kylie Minogue Kaune iš savo vietų kėlė tūkstančius melomanų

delfi.lt 2014/10/31 22:12
DELFI nuotr.

Penktadienio vakarą Kaune savo pasirodymą surengė viena populiariausių pasaulio atlikėjų Kylie Minogue. Legendinė australė koncerto metu tūkstančius melomanų kėlė iš savo vietų, atlikdama tiek naujus, tiek jau puikiai žinomus kūrinius. Koncertas Kaune yra vienas iš pasaulinio „Kiss Me Once Tour“ turo.

Penktadienį į „Žalgirio” arena susirinko itin gausus gerbėjų būrys – tokios apgulties „Žalgirio” arena jau senokai nematė. K. Minogue ilgai laukti savo gerbėjų neprivertė – koncertas vėlavo vos kelioka minučių.

Raudonais rūbais vilkinti K. Minogue į scena pakilo atsigulusi ant didžiulių raudonų lūpų, o netrukus scenoje skambėjo hitas „How do you feel in my arms“.

Vėliau 46 metų atlikėja kreipėsi į publiką.

„Labas vakaras! Ačiū!“, – lietuviškai kalbėjo atlikėja.

Po keturių kūrinių K. Minogue pirmą kartą pakeitė aprangą – scenoje atlikėja pasirodė vilkinti tviskančia suknele, kartu su atlikėja scenoje šou kūrė 8 šokėjų komanda.

Į Kauną K. Minogue atvyko penktadienio popietę autobusu iš Lenkijos. Dainininkė ir jos palyda pasuko tiesiai į areną. Ji neapsistojo jokiame viešbutyje, o po koncerto Kaune iškart išvyks į Rygą.

Iš viso į Kauną K. Minogue atlydėjo 14 vilkikų ir 11 autobusų. Pirmieji į areną atvyko aptarnaujantis personalas, kuris arenoje įruošė patalpą specialiai K. Minogue. Beje, Kaune K. Minogue nesislapstė nuo fotografų ir net jiems pamojavo.

Koncertų turas, kuriame Kylie atlieka populiariausius per visą karjerą sukauptus hitus ir albumo „Kiss Me Once“ dainas, aplankys 15 Europos valstybių. Iš viso mūsų žemyne bus surengtas 31 koncertas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA