Kauną sudrebins Robbie Williams koncertas | Kas vyksta Kaune

Kauną sudrebins Robbie Williams koncertas

delfi.lt 2014/10/29 21:29

Džiugi žinia dainininko Robbie Williams gerbėjams plinta socialiniame tinkle. Atlikėjas savo paskyroje publikuos filmuką, kuriame paskelbs apie naująjį koncertų turą „Let me entertain you“. Koncertą garsenybė surengs Kauno „Žalgirio“ arenoje. Paaiškėjo ir R. Williamso vizito Lietuvoje data. Jo koncertas Kauną sudrebins balandžio 5-ąją.

R. Williamsas į Lietuvą atvyks pirmą kartą. Baltijos šalyse pirmą kartą jis koncertavo 2013-ųjų rugpjūtį. Tada R. Williamsas surengė koncertą Taline.

Prieš 22 metus grupėje „Take That“ debiutavęs Robbie Williamsas 1996-aisiais pradėjo solinę karjerą, kurioje – daugybė įspūdingų pasiekimų. Dainininko įrašai parduoti daugiau nei 70 milijonų egzempliorių tiražu. Jo kolekcijoje yra 17 britų muzikos apdovanojimų – daugiau nei bet kurio kito atlikėjo ar grupės.

Dainininko diskografijoje yra net kelios dešimtys visoje Europoje išpopuliarėjusių hitų – „Feel“, „Angels“, „Millennium“, „Let Me Entertain You“, „Kids“, „Supreme“, „Rock DJ“ ir daugelis kitų.

Robbie Williamsas įrašė duetus su atlikėja Kylie Minogue ir kino žvaigžde Nicole Kidman, išleido didžiulio populiariumo sulaukusį svingo albumą, o 2003 metų vasarą Nebvorto parke Didžiojoje Britanijoje per tris vakarus koncertavo net 375 tūkstančiams žiūrovų.

2010-aisiais Robbie Williamsas vienam sezonui sugrįžo į grupę „Take That“. Kartu su juo grupės įrašytas diskas „Progress“ Didžiojoje Britanijoje tapo greičiausiai perkamu šio šimtmečio albumu, o pernai vasarą surengtą koncertų turą stebėjo beveik 2 milijonai žiūrovų.

Robbie Williams koncertas Taline, kaip ir kiti suplanuoti pasirodymai, pradės ypatingas svečias – britų dainininkas Olly Mursas. TV šou „X Faktorius“ prieš trejus metus išgarsintas atlikėjas jau gali pasigirti keturiomis dainomis, kurios Didžiosios Britanijos „topuose“ pasiekė pirmąją vietą, ir keturiais milijonais skaičiuojamu parduotų įrašų tiražu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA