Vietoj baudų gavo „Žalgirio“ bilietų | Kas vyksta Kaune

Vietoj baudų gavo „Žalgirio“ bilietų

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kauno savivaldybės viešosios tvarkos skyrius tęsia akciją „Patruliavimas su žvaigžde“. Antradienio popietę savivaldybės tvarkdarių ekipažą papildė Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Artūras Milaknis, kuris išbandė patrulio darbą.

Reidas prasidėjo ties Įgulos bažnyčia, nuo kurios du viešosios tvarkos ekipažai, apsiginklavę protokolais, susėdo į „Opel Agila“ automobilius ir išriedėjo Laisvės alėja drausminti pažeidėjų.

Pirmasis vairuotojas patikrintas ties Maironio ir Laisvės alėjos sankirta. Vyrai, remontavę parduotuvės duris, turėjo visus reikiamus leidimus, todėl iš žalgiriečio gavo kelis pakvietimus į sekmadienį, lapkričio 2 d., „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Klaipėdos „Neptūno“.

Patruliai pamatė ties viena maisto prekių parduotuve prekes kraunantį vyriškį, kuris buvo pasistatęs automobilį Laisvės alėjoje. Nors vairuotojas turėjo leidimą įvažiuoti į pėsčiųjų zoną, tačiau jis negaliojo nuo 11 iki 15 val. Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Danas Bortkevičius su krepšininku pagrūmėjęs vairuotojui, kad jis nepažeidinėtų taisyklių, taip pat įteikė bilietus į rungtynes.

Paskutinis patikrintas taškas buvo ties Kauno miesto savivaldybe, kur nepasisekė vaikinui su „Mercedes Benz“ markės automobiliu. Nors jis teigė, kad automobilį pasistatė trumpam ir laukia ateinančio draugo, savivaldybės darbuotojai šį kartą vairuotojo nepasigailėjo ir išrašė kvietimą atvykti į viešosios tvarkos skyrių.

Prieš kelias savaites kartu su miesto viešąja tvarka patruliavo aktorius Andrius Žiurauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA