Garsusis teisėjas V. Kondratjevas pateko į avariją – žuvo teisėja | Kas vyksta Kaune

Garsusis teisėjas V. Kondratjevas pateko į avariją – žuvo teisėja

delfi.lt 2014/10/27 11:30
DELFI nuotr.

Pirmadienio rytą Jonavos rajone, į Kulvą vedančiame kelyje, Skrebinų sankryžoje susidūrė automobiliai „Škoda Superb” ir „Ford Galaxy”. Žuvo 44 metų moteris.

Avarija apie 7.30 val. įvyko, kai vienas iš automobilių į sankryžą įvažiavo iš šalutinio kelio ir nepraleido pagrindiniu keliu važiavusios mašinos. Jonavos r. policijos viršininkas Vygintas Lukošius DELFI tvirtino, kad pareigūnai dar aiškinasi, kuris iš vairuotojų kaltas dėl tragiškos avarijos (po susidūrimo abu automobiliai nulėkė nuo kelio).

Vieną iš automobilių vairavo Kėdainių apylinkės teismo teisėjas Vitalijus Kondratjevas. Jis ir kitos mašinos vairuotojas liko nesužaloti.

Tačiau viena „Škoda” keleivė žuvo, kita išvežta į ligoninę. Kol kas nepatvirtintais duomenimis, avarijos metu žuvo teisėja Dalia Buziliauskienė. Teisėja Henryta Gerdvilė – sužeista.

Neoficialiomis žiniomis, automobiliu „Škoda“ į mokymus vyko trys teisėjai, o prie vairo sėdėjo Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjas Vitalijus Kondratjevas. Pirminiais duomenimis, „Škoda” sankryžoje nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio „Ford” ir šis rėžėsi į „Škodos” dešinį šoną.

Labai apmaudu. Pripažįstu savo kaltę – nėra čia ką slėpti. Šiuo keliu važiavau pirmą kartą ir nesupratau, kad baigėsi pagrindinis kelias. Labai apgailestauju. Daugiau nėra ką komentuoti“, – DELFI Jonavos policijos komisariate teigė V. Kondratjevas.

V. Kondratjevas, anksčiau vadovavęs Kėdainių teismui, itin išgarsėjo, kai priėmė sprendimą iš globėjų Garliavoje paimti mergaitę ir perduoti ją motinai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA