Vairuotojai užplūdo padangų montuotojus | Kas vyksta Kaune

Vairuotojai užplūdo padangų montuotojus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Atvėsus orams dažnas vairuotojas nusprendžia pasikeisti vasarines padangas į žiemines. Nors tai būtina padaryti iki lapkričio 10 dienos, tačiau jau dabar pas ratų montuotojus driekiasi eilės.

Dalis kauniečių nelaukia, kol užklups didieji šalčiai ir jau dabar keičiasi padangas į žiemines, tačiau kiti laukia paskutinių duoto termino dienų, taip gaišdami savo laiką, belaukiant dar didesnėse eilėse nei dabar.

„Mes jau prieš porą savaičių draugams siūlėme pasikeisti padangas. Pas mus klientai gali užsiregistruoti ir atvykti nurodytu laiku arba laukti apie valandą ar dvi „gyvoje“ eilėje. Visą dieną turime darbo. Darbuotojams net „energetinio“ nupirkau“, – šmaikštavo UAB „Melga“ direktorius Ginas Maksevičius.

Pasak padangų montuotojų, nors dabar ir įtemptas metas, po dviejų savaičių užplūs dar daugiau kauniečių, tad suktis reikės tarsi viesulams. Paprastai žiemos sezonas ateina greičiau ir vienu metu daug vairuotojų nusprendžia pasikeisti padangas, mat pradėjus šalti, dažnas nusprendžia nerizikuoti ir plikomis padangomis slidesniais keliais nevažiuoti. Po žiemos vairuotojai kiek kitaip pasiskirsto ir tokių didelių eilių nebūna.

Vasarinėmis padangomis draudžiama važinėti nuo lapkričio 10-os iki balandžio 1-osios dienos. Atsižvelgiant į oro sąlygas, terminas gali būti koreguojamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA