Viešojo transporto stotelių švieslentės vėl veikia | Kas vyksta Kaune

Viešojo transporto stotelių švieslentės vėl veikia

Kas vyksta Kaune nuotr.

Savaitgalį ir šiandien ryte buvo sutrikęs viešose transporto stotelėse įrengtų švieslenčių darbas. Pašalinus gedimus, keleiviai ir vėl gali matyti realaus laiko informaciją apie važiuojantį transportą.

Savaitgalį keleiviams teko pasikliauti vien stotelėse įrengtais grafikais, nes švieslentėse informacija buvo pateikiama su klaidomis arba nepateikiama išvis. Dalyje švieslenčių keleiviai galėjo matyti tik miesto internetinį adresą bei laikrodį. Kitose – buvo rodomas viešojo transporto grafikas, tačiau nebuvo galima suprasti, ar atvažiuos autobusas, ar troleibusas, mat matėsi tik maršruto numeris.

Įmonės „Kauno autobusai“ IT skyriaus vadovas informavo „Kas vyksta Kaune“ redakciją ir patikino, jog švieslentės vėl veikia ir keleiviai gali tiksliai žinoti, už kiek atvyks jų laukiamas transportas. Vadovas teigė, jog tai buvo serverio klaida, tačiau iki pietų viskas buvo sutvarkyta.

Rytoj atidaroma A. Baranausko gatvė. Atstovai tikina, jog su švieslentėmis taip pat neturėtų kilti problemų ir jose keleiviai realiu laiku matys atvažiuojantį viešąjį transportą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA