Viešojo transporto ypatumai: išmeskit keleivį, dar užsikrėsime cholera | Kas vyksta Kaune

Viešojo transporto ypatumai: išmeskit keleivį, dar užsikrėsime cholera

Kas vyksta Kaune nuotr.

Tik įlipus į troleibusą, nosį užgniaužia nemalonūs kvapai. Nuo vieno keleivio sklinda smarvė, kiti keleiviai užsiėmę už nosies, kol pagaliau neapsikenčia ir pradeda žmogų plūsti įvairiausiais žodžiais. Apie 30 žmonių piktinasi, kad reikia važiuoti su tokiu keleiviu.

„Sėdi sau čia visas prasmirdęs, o visi keleiviai turi kentėti. Jau nuo Petrašiūnų važiuoja ir neaišku kada išlips“, – piktinosi 12-uoju troleibusu riedėjusi moteris.

Vienam žmogui pradėjus garsiai kalbėti, prisijungė ir kiti. Visas troleibusas staiga patapo diskusijų ir žmogaus žeminimo vieta. Nesiprausęs vyras sėdėjo viešojo transporto viduryje, tačiau nemalonūs kvapai pasklido per visą troleibusą. Labiausiai tokiu keleiviu piktinosi žmonės, sėdėję gale. Pasigirdo tokių replikų, kurios gerokai prasilenkia su logika.

„Atidarykit langus, nes nuo jo dar cholera užsikrėsime“, – laidė pasisakymus keleivė. Tada pasigirdo ir iš kitų keleivių, kad galima niežais užsikrėsti.

Dauguma žmonių tikino, jog tokiais keleiviais turėtų pasirūpinti vairuotojas, taip suteikdamas komfortiškesnį važiavimą kitiems keleiviams. Tačiau ar tikrai vairuotojo darbas iš viešojo transporto išmesti žmogų vien dėl to, jog jis kelia nepatogumų kitiems keleiviams. Jei žmogus varganai atrodo, jis nebeturi teisės važiuoti troleibusu?

Vos keli keleiviai užsistojo vyrą, sakydami, jog negalima juoktis iš žmogaus nelaimės. Vienas vyriškis tikino, jog kiekvienam žmogui taip gali nutikti, jei neteks darbo. Juolab, kad vyras važiavo į klinikų pusę, tad gal jam tikrai reikia pagalbos. Išties sunku įsivaizduoti, ką tokioje situacijoje jaučia žmogus, kurį keikia apie 30 kitų asmenų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA