Kauno konservatorius į rinkimus ves ir patyrę politikai, ir nauji veidai | Kas vyksta Kaune

Kauno konservatorius į rinkimus ves ir patyrę politikai, ir nauji veidai

Archyvo nuotr.

Vakar vykusioje Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Kauno skyrių sueigos konferencijoje patvirtintas galutinis TS-LKD kandidatų sąrašas 2015 metų savivaldos rinkimuose, skelbiama išplatintame pranešime.

Jau kovo mėnesį buvo patvirtintas TS-LKD kandidatas į miesto merus ir rinkiminio sąrašo lyderis Andrius Kupčinskas. Vėliau vykusio balsavimo metu, visi Kauno TS-LKD nariai turėjo galimybę reitinguoti kandidatų abėcėlinį sąrašą. Jame po lyderio išreitinguoti dabartiniai miesto tarybos nariai: Marijus Panceris, Gintarė Skaistė, Edita Gudišauskienė, Vygantas Gudėnas.

Sureitinguotas kandidatų sąrašas lyderio A.Kupčinsko teikimu buvo papildytas dvejomis visuomenei žinomomis asmenybėmis: aštuntas sąraše operos solistas Liudas Mikalauskas, penkioliktas – Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos vadovas Jonas Guzavičius.

„Prieš artėjančius rinkimus mes pirmieji Kaune patvirtinome kandidatų sąrašą. Jau daugelį metų kauniečiai per rinkimus didžiausią pasitikėjimą išreiškia TS-LKD komanda. Jausdami didžiulį kauniečių pasitikėjimą, mes nesikratome atsakomybės ir esame pasiruošę pratęsti pradėtus darbus“ – susirinkusiems kalbėjo rinkiminio sąrašo lyderis, miesto meras A.Kupčinskas.

„Visus mūsų sąraše esančius kandidatus sieja vertybinis pamatas, todėl kauniečiai gali būti tikri, kad tęsime įnirtingą kovą su energetiniu monopoliu šilumos ūkyje toliau mažindami šildymo kainas. Svarbius miestui sprendimus priimsime atsižvelgdami ne į oligarchinių grupuočių interesus, o į Kauno ir kauniečių gerovę. Nes esame savo šalies ir savo miesto patriotai, ir kuriame tokį Kauną, kuriame gera gyventi, dirbti ir kurti visiems.- teigė A.Kupčinskas.

Kauno skyrių sueiga jungia aštuonis TS-LKD skyrius, kurie vienija 1880 narių.

Kandidatų sąrašo pirmas 20-ukas:

1. Andrius Kupčinskas
2. Marijus Panceris
3. Gintarė Skaistė
4. Edita Gudišauskienė
5. Vygantas Gudėnas
6. Gediminas Žukauskas
7. Petras Bingelis
8. Liudas Mikalauskas
9. Loreta Kudarienė
10. Remigijus Skilandis
11. Vytas Bancevičius
12. Jonas Koryzna
13. Algimantas Kurlavičius
14. Jonas Banys
15. Jonas Guzavičius
16. Vladas Sungaila
17. Aistė Gedvilienė
18. Kęstutis Derliūnas
19. Audronė Kaminskienė
20. Gediminas Budnikas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA