Po naktinio lietaus rytą Kaunas pasitiko apsemtomis gatvėmis | Kas vyksta Kaune

Po naktinio lietaus rytą Kaunas pasitiko apsemtomis gatvėmis

Kas vyksta Kaune nuotr.

Prasidėjus rudeniui, Kaune kartojasi tos pačios bėdos. Iškritus didesniam lietaus kiekiui, apsemiamos pagrindinės miesto gatvės.

Šį rytą „Kauno tiltų“ kelininkai įprastus darbo įrankius asfalto klojimui iškeitė į grėblius, kuriais bandė valyti Jonavos gatvės lietaus nubėgimo šulinius. Ir tai darė skųsdamiesi, kad dar prieš naujo asfalto tiesimą kreipėsi į savivaldybės įmonę „Kauno vandenys“, kad šie pravalytų senai užsikimšusią ir mažą pralaidumą palaikančią lietaus kanalizaciją, tačiau jų prašymas išgirstas nebuvo.

Trečiadienio rytą be naujai išasfaltuotos Jonavos gatvės, skendo Savanorių prospektas, Baranausko gatvė, Gedimino ir Miško gatvių sankryža, kitos vietos.

Vairuotojai, iš anksto nepastebėję telkšančių „vandens telkinių“, buvo priversti automobilius palikti džiūti kelkraščiuose ir darbus pasiekti kitais būdais. Dėl skęstančių gatvių vėlavo viešasis transportas.

Tuo tarpu „Kas vyksta Kaune“ žurnalistas pastebėjo, kad „Kauno vandenys“ darbuotojai, nepaisant to, kad daugelis miesto gatvių apsemtos, ramiai vykdė Laisvės alėjos fontano išjungimo darbus.

PAPILDYTA

Skaitytojas informavo, kad rado daug automobilių valstybinių numerių. Jei kažkuris iš šių numerių priklauso jums, rašykite Tomui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA