Kaunietis įvertino naująjį „Girstučio” baseiną: saugokite asmeninius daiktus | Kas vyksta Kaune

Kaunietis įvertino naująjį „Girstučio” baseiną: saugokite asmeninius daiktus

Archyvo / Evaldo Virkečio nuotr.

Praėjusiais metais baigus „Girstučio“ baseino rekonstrukciją ir priėmus pirmuosius plaukikus, buvo galima girdėti tik pačius gražiausius atsiliepimus apie šį naująjį plaukimo centrą. Tačiau nepraėjus metams, kauniečiai, apsilankę baseine, pastebi trūkumus, kuriuos norėtume čia apžvelgti.

BASEINO ATIDARYMO AKIMIRKOS>>>

Pastebima, kad dušuose lubos jau pelyja, o įrengta santechnika – viena pigiausių, todėl dalis įrangos jau sulūžusi ir neveikia.

Kaip vienas didžiausių trūkumų įvardinamas nesaugios spintelių spynos ir saugomos rūbinės nebuvimas. Apsilankę baseine rekomenduoja nepalikti vertingų daiktų jose, nes po kelių valandų pasiplaukiojimo galite nerasti dalies daiktų. Baseine apsilankęs kaunietis Darius teigia, kad baseino statytojai stipriai pataupė ant automatinės spintelių rakinimo sistemos, kad lankytojai saugiai jaustųsi dėl paliktų daiktų.

Po apsilankymo suomiškoje pirtyje ir saunoje, skaitytojas pastebi, kad jose trūksta karščio ir aromato, o garinė pirtis atsiduoda chloru.

Jei norėsite įlipti į „Jakuzzi“ vonią, tai rekomenduojama daryti po pietų, nes pirmoje dienos pusėje didžiąją pramogų zonos dalį užėmę senjorai.

Didįjį, 50-ies metrų baseiną skaitytojas įvertino palankiai, paminėdamas, kad jam plaukti smagu, tačiau perspėja, kad nuo vidurdienio prasidedantys užsiėmimai mažina laisvų plaukimo takelių skaičių.

Eidami į baseiną nepamirškite pasiimti glaudžių, nes su paplūdimio šortais įleisti nebūsite.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA