Ž. Grigaitis savo skulptūrą atsidengė pats | Kas vyksta Kaune

Ž. Grigaitis savo skulptūrą atsidengė pats

R. Tenio nuotr.

Televizijos laida „Po Laiminga Žvaigžde“ siautulingame vakarėlyje atidarė antrąjį sezoną. Pagrindinio vakaro svečio Žilvino Grigaičio garbei atidengta jo skulptūra bei padovanotas verslininko portretas.

Ž. Grigaitis neslepia, jog yra labai sužavėtas Giedriaus Mazūro kurta jo statula, nes atspindi tą tikrąjį Žilvino Grigaičio gyvenimą. Be to, verslininkas tikino, jog skulptūra padaryta labai kruopščiai ir į jį yra be galo panaši.

„Jaučiuosi labai įdomiai. Kaip ir sakiau buvau labai nustebęs, kad turėsiu savo skulptūrą. Turiu nemažai savo paveikslų, šaržų, bet skulptūros savo tikrai neturėjau“, – džiaugsmo neslėpė vakaro pagrindinis svečias.

Nors tokio pobūdžio dovaną verslininkas gauna pirmą kartą, tačiau jau žino, kur šis kūrinys atsidurs. Dovana kol kas keliaus į Vilnių, tačiau neatmetama galimybė pasiimti su savimi į Australiją.

„Be abejo, tai bus pačioje garbingiausioje vietoje. Kadangi mano namai yra kaip ir pasaulis, kuris sukasi aplink mane, tai aš jau žinau, kur skulptūra stovės. Ji bus Vilniaus laikinai namuose, o ar aš vešiuos į Australiją, dar pažiūrėsim. Bet kokiu atveju, tai dovana, kuria aš tikrai didžiuosiuos, nes mano namuose lankosi diplomatai ir ambasadoriai ir bus įdomu parodyti, pristatyti ir papasakoti tiek apie skulptūrą sukūrusį menininką, tiek apie visą kita“, – kalbėjo kaunietis Ž. Grigaitis.

Verslininkui skulptūrą dovanojo televizijos laidos „Po Laiminga Žvaigžde“ kūrėjai. Dovaną iš akmens masės sukūrė skulptorius Giedrius Mazūras iš Utenos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA