Dar vienas pretendentas į Kauno merus: Artūras Zuokas pristatė savo favoritą | Kas vyksta Kaune

Dar vienas pretendentas į Kauno merus: Artūras Zuokas pristatė savo favoritą

R.Tenio nuotr.

Paaiškėjo dar vienas kandidatas į Kauno mero postą. Artūro Zuoko vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga į laikinosios sostinės vadovo postą deleguoja Eriką Tamašauską. Kandidato pagrindinis tikslas – pabudinti ir suvienyti kauniečius.

Dar vienas kandidatas sieks tapti Kauno miesto meru. Lietuvos laisvės sąjungos kandidatas Erikas Tamašauskas tikina, jog jei laimės pavasarį vyksiančius rinkimus, tai Kauno miestas atsigaus, o darbai bus vykdomi kitokiais principais, nei yra vykdomi dabar.

„Kaunui reikia įpūsti pasitikėjimo, kad kauniečiai liktų čia. Tai susieta su tuo, kad Kaunas prarado pasitikėjimą, todėl žmonės palieka šį miestą. Jei apsistoja Vilniuje, tai dar nėra taip blogai, blogiau, jei išvyksta svetur. Viską daryčiau kitaip, nei daro dabartinis Kauno meras. Visų pirmą pasitikėjimas atsirastų iš miestiečių, darant tuos darbus, kurie reikalingi miestui. Dabartinio mero tikslas buvo, kaip pasidalinti įtakos zonas, bet miestas šiursta“, – kalbėjo Lietuvos laisvės sąjungos Kauno skyriaus atstovas Erikas Tamašauskas.

Pilną sąrašą sudarys Kauno patriotai

Partijos atstovai kol kas neatskleidžia pilno kandidatų sąrašo, tačiau tikina, jog jame bus tie žmonės, kurie iš tiesų myli Kauną. Politikai nesiryžta spėlioti, kas bus stipriausias kandidatas. Anot. E. Tamašausko, visi konkurentai lygūs, o prognozuoti taip pat sudėtinga, nes gali atsirasti netikėtų konkurentų.

Tuo tarpu partijos lyderis Artūras Zuokas neslepia, jog pačiam ne kartą norėjosi išbandyti mero kėdę Kauno mieste, tačiau kol kas deleguoja kitus asmenis.

„Man toks noras seniai buvo. Kadangi aš gimęs Kaune, tik išvykęs į Vilnių. Visada buvo vidinė intriga, nes nuoširdžiai pergyvenu dėl Kauno, nes šis miestas turi visus duomenis, kad būtų šiuolaikinis regioninis traukos centras. Jei kauniečiai patikės mūsų idėja, galiu pažadėti, kad mūsų bendravimas ir bendradarbiavimas bus neabejotinai naudingas tiek pačiam Kaunui, tiek visai Lietuvai“, – sakė A. Zuokas.

Politikas pridūrė, jei šią kadenciją E. Tamašauskas laimės rinkimus, tai kitą kadenciją jis pats konkuruos mero rinkimuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA