Atlikėjai Vashai J. Blunto koncerte prireikė policijos (liudininkai teigia, kad mergina elgėsi akiplėšiškai) | Kas vyksta Kaune

Atlikėjai Vashai J. Blunto koncerte prireikė policijos (liudininkai teigia, kad mergina elgėsi akiplėšiškai)

Asmeninio archyvo nuotr.

Apsaugos darbuotojai, policijos pareigūnai ir… kvietimas į VIP „after party“ – dainininkė Vasha nesitikėjo, jog būtent taip baigsis jos ketinimai pirmadienio vakarą Vilniuje „Siemens“ arenoje pasiklausyti britų žvaigždės Jameso Blunto koncerto.

„Neįsivaizdavau, jog noras mobiliuoju telefonu įamžinti J. Blunto pasirodymą baigsis konfliktu su jo gerbėja ir nemaloniais potyriais“, – sakė Vasha.

Ji į „Siemens“ areną atvyko su drauge Laurinta Mikštaite. Merginos koncertą stebėjo sėdėdamos vietose, nurodytose bilietuose. Tik jam besibaigiant Vasha sugalvojo prieiti arčiau scenos. Vieta, kurią stebėti ir fiksuoti pasirodymą pasirinko Vasha, užkliuvo greta stovėjusiai nepažįstamai merginai. Ji, pasak dainininkės, ėmė stumdytis. Paprašyta to nedaryti nepažįstamoji ne tik ėmė plūstis, bet ir kibo Vashai į plaukus. Aršiosios „damos“ pavyzdžiu pasekė ir jos vaikinas. Tiesa, smurto aktą jis netrukus nutraukė ir leido savo mylimajai siautėti vienai. Vasha sugebėjo pasitraukti nuo užpuolėjos ir ją įamžinti mobiliuoju telefonu. Netrukus į įvykio vietą atskubėjo apsaugos darbuotojai ir policijos pareigūnai. Vasha galėjo rinktis – rašyti pareiškimą policijai arba atleisti skriaudėjai.

„Nusprendžiau vakaro daugiau nebegadinti. Manau, iš pirmo žvilgsnio apsvaigusi nuo alkoholio atrodžiusi mergina vėliau suprato, ką padarė. Ją teisiu ne aš. O ji pati ir Dievas“, – įsitikinusi Vasha.

Ji neabejojo, jog tokiais atvejais nemalonumus geriau greičiau pamiršti. Atlikėja tiki, kad tiek geri, tiek blogi poelgiai yra įvertinami aukštesnių jėgų nei žmonės.

„Gal tai sutapimas, o gal ir ne, bet po koncerto būtent mes su Laurinta buvome pakviestos į J. Blunto VIP „after party“, – sakė Vasha.

PAPILDYTA KITOS PUSĖS PASAKOJIMU

Po šios publikacijos į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi viena skaitytoja, kuri teigia, jog atlikėjos Vashos buvo neteisingai apkaltinta ir prie viso to, dar išplatino jos, kaip su konfliktu nesusijusios dalyvės nuotrauką.

Mergina pasakojo, kad su vaikinu šoko arti scenos, kai pajautė, jog kažkas į ją atsitrenkė. Mergina minėjo, kad atlikėja Vasha (kas ji buvo tokia, sužinojo tik iš publikacijos spaudoje), elgėsi itin arogantiškai ir bandė prasigrūsti prie scenos, tačiau ten stovintys koncerto klausytojai tiesiog jos nenorėjo praleisti.

„Aš suprantu, kad žvaigždės gali sau leisti daugiau nei paprasti žmonės, tačiau nesutinku su tokiu akiplėšišku elgesiu, kai apkaltinami žmonės, visiškai nesusiję su jos stumdymu”, pasakojo apkaltinta koncerto klausytoja.

Mergina pasakojo, kad atlikėją Vashą tiesiog kažkas pastūmė, ir ji atsitrenkė į šokančią porelę. Atsisukusi atlikėja visą kaltę bandė suversti būtent šiai porelei, kuri tiesiog linksmai leido laiką koncerte.

„Tai gali paliudyti ir apsaugininkai, kurie užsirašė visų konflikto dalyvių kontaktus”, baigdama pokalbį teigė į istoriją įpainiota mergina.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA