Susisiekti su miesto politikais – nebent varpais | Kas vyksta Kaune

Susisiekti su miesto politikais – nebent varpais

Kauno savivaldybės internetiniame puslapyje nurodyti visų tarybos narių elektroniniai pašto adresai, tačiau susisiekti su jais negalima. Net keturiolikos tarybos narių pašto dėžutės perpildytos. Politikų, su kuriais negalima susisiekti, sąraše ir vicemeras Stanislovas Buškevičius.

„Kas vyksta Kaune“ redakcija bandė elektroniniais laiškais susisiekti su visais Kauno tarybos nariais. Deja, laiškai nukeliavo ne visiems. 12 laiškų buvo automatiškai grąžinta su prierašu „pašto dėžutė perpildyta“, o dviejų adresatų Kauno savivaldybės e. pašto sistema apskritai nerado. Tai rodo, jog su dalimi politikų negali susisiekti ir paprasti miesto gyventojai.

Politikų elektroninio pašto dėžutės nėra mažos. Vienos talpa – 500 megabaitų. Tai reiškia, jog politikai visai apleidę elektroninio pašto dėžutę ir nesugeba pravalyti senų laiškų.

„Kiekvienas politikas tvarkosi savo pašto dėžutę pats, nes tai asmeniniai laiškai. Būna, jog kreipiasi pagalbos, tada padedame“, – kalbėjo savivaldybės Informacinių technologijų skyriaus vedėjas Vytautas Augonis.

Nurodyti klaidingi kontaktai

Nors visų tarybos narių elektroninis paštas sudarytas iš vardo, pavardės ir baigiasi @kaunas.lt, tačiau ne visi elektroninio pašto adresai yra teisingi. Štai Jūratės Norvaišienės ir Nijolės Rudgalvienės kontaktai nurodyti, tačiau pabandžius susisiekti, ateina laiškas, kad tokių vartotojų iš vis nėra.

Dauguma tarybos narių naudojasi ir kitais elektroninio pašto operatoriais, tačiau gyventojai neturi galimybės žinoti asmeninių politikų elektroninių adresų, nebent bendrautų asmeniškai. Todėl pabandžius susisiekti nurodytais kontaktais, tikrai ne su visais politikais tai padaryti pasiseks. Situacija būtų geresnė, jei ties kiekvienu tarybos nariu būtų nurodytas telefono numeris, tada gyventojai skundus ir pasiūlymus galėtų teikti būtent telefonu.

Politikai, su kuriais negalima susisiekti nurodytais el. pašto adresais:

Stanislovas Buškevičius
Stasys Buškevičius
Ona Balžekienė
Tautvydas Barštys
Gintaras Furmanavičius
Aušrys Kriščiūnas
Gintautas Labanauskas
Povilas Mačiulis
Kęstutis Mikėnas
Jūratė Norvaišienė
Artūras Orlauskas
Nijolė Rudgalvienė
Artūras Tepelys
Valys Venslovas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA