Skaitytojos skundas: kaimynas užbarikadavo langus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojos skundas: kaimynas užbarikadavo langus

Skaitytojų nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytoja skundžiasi, jog turi konfliktišką kaimyną, kuris uždengė jos langus. Į redakciją nuotraukas atsiuntusi moteris tikina, jog vyras, iš gretimo namo, tyčia sukalė tvorą, kuri neleidžia patekti saulės spinduliams į jos namus.

Lapėse gyvenanti moteris pasakoja, jog kaimynas jau pagyvenęs ir jam viskas kliūna. Nesutarimai prasidėjo nuo menkniekių, kai šalimais gyvenančiam vyrui pradėjo viskas kliūti.

„Kartą pareiškė, kad mes užstojame jo serbentams saulę, nors tai nelabai įmanoma, nes mūsų namai lygiagrečiai eina ir niekas jo krūmų neužstoja“, – kalbėjo skaitytoja.

Tačiau gyventojų santykiai visai subjuro, kai kaimynas pastatė aukštą tvorą, kuri uždengia skaitytojos namų langus. Iš atsiųstų nuotraukų matyti, jog apsauginė siena padaryta iš įvairių plokščių, lentų. Kitaip tariant, iš visko, kas yra nereikalinga, bet gali atitverti gyventojų namus.

„Kadangi mūsų namai yra šalia, tai per langus matome kaimyno langus. Jis sugalvojo, kad mes neva jį stebim ir po to apkalbinėjam“, – guodėsi moteris.

Tvora pastatyta vos pusė metro nuo gyvenamojo namo. Pagal įstatymus, jei gyventojai nori atsitverti nuo kitų, tai tvora turi būti statoma per porą metrų nuo namų. Taip pat turi atsiklausti kaimynų, tačiau to nebuvo padaryta. „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja nusiteikusi kreiptis į Statybų inspekciją, kad tvora būtų nugriauta.

Tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė. Jei norite pasidalinti savo nuomone su kitais, rašykite kaunas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA