Sumušė ir apgadino automobilį, o dabar jo ieško policija | Kas vyksta Kaune

Sumušė ir apgadino automobilį, o dabar jo ieško policija

Policijos nuotr.

Kauno policija ieško vyriškio, kuris sumušė kitą vyriškį ir kaip įtariama, vėliau apgadino jo automobilį. Tyrimo metu gautos nuotraukos, kuriose gali būti užfiksuotas įtariamasis.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate (toliau – Kauno aps. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo ir  turto sunaikinimo ar sugadinimo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d., 187 str. 1 d.

Liepos 8 dieną apie 10.20 val. Kaune, Birželio 23-osios g., pilietį R. R. užpuolė ir sumušė nepažįstamas asmuo. Grįžęs iš gydymo įstaigos, R. R. rado apgadintą ir jam priklausantį automobilį.

Tyrimo metu gautos nuotraukos, kuriose užfiksuotas, kaip įtariama, nusikalstamą veiką padaręs asmuo.

Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėto vyro tapatybę, prašome informuoti Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK Kriminalinės policijos skyriaus vyresniąją tyrėją Rasą Kačiušienę telefonais (8 37) 30 32 79, 30 32 60, el. p. rasa.kaciusiene@policija.lt arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA