V.Lašas sieks laimėti tiesioginius Kauno mero rinkimus? | Kas vyksta Kaune

V.Lašas sieks laimėti tiesioginius Kauno mero rinkimus?

delfi.lt 2014/09/18 13:03
Archyvo / Aliaus Koroliovo nuotr.

Kol dabartinė Kauno valdžia pešasi dėl postų, aiškėja galimi kandidatai tiesioginiuose mero rinkimuose. Kol kas nė vienas kandidatas oficialiai savo kandidatūros neiškėlė.

Tačiau artėjant rinkimuose į viešumą, nors ir kalbų lygyje, pasigirsta vis daugiau pavardžių. DELFI pasiekė žinios, kad savo kanidatūrą žada kelti ir Vladas Lašas.

Kauno technologijos universiteto (KTU)Technikos mokslų daktaras, verslininkas ir vizionierius V. Lašas nesėkmingai dalyvavo šiemet vykusiuose Prezidento rinkimuose. Mokslininkas nesurinko reikiamo kieko jį remiančių piliečių parašų.

Pats V. Lašas savo planų kol kas neatskleidžia ir apie galimybes siekti mero posto kalba labai atsargiai. Tačiau neatmeta, kad tokia galimybė yra įmanoma.

„Niekada nesakyk niekada“, – DELFI teigė V. Lašas.

Kaip jau DELFI rašė, iki šiol į viešumą buvo keliamos kelios galimų kandidatų pavardės.

DELFI žiniomis, tarp „Vieningo Kauno“ kandidatų yra „Anties“ lyderis, architektas Algirdas Kaušpėdas, verslininkas Visvaldas Matijošaitis ir buvęs vicemeras Povilas Mačiulis.

Kalbama, kad liberalai į mero rinkimus siųs Rimantą Mikaitį. Taip pat minimos tokių politikų, kaip Erikas Tamašauskas, Gintautas Labanauskas pavardės.

Tiesioginiai merų rinkimai vyks kitų metų vasario pabaigoje arba kovo pradžioje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA