Gimtoji Karmėlava sveikino krepšininką Joną Mačiulį | Kas vyksta Kaune

Gimtoji Karmėlava sveikino krepšininką Joną Mačiulį

krs.lt nuotr.

Gimtojoje Karmėlavoje sutiktas Lietuvos rinktinės krepšininkas Jonas Mačiulis. Sportininką pasitiko gausus būrys Karmėlavos gyventojų. Krepšininkui uždėtas milžiniškas ąžuolo vainikas.

Sportininką pasitiko ir pasveikino Kauno rajono savivaldybės mero pirmasis pavaduotojas Petras Mikelionis ir mero patarėja Violeta Boreikienė, Karmėlavos seniūnas Šarūnas Šukevičius, Balio Buračo gimnazijos direktorė Rima Kuktienė su moksleiviais, lopšelio-darželio „Žilvitis“ mažieji su auklėtojomis ir direktore Audrone Milbutiene, Karmėlavos šv. Onos parapijos klebonas Virginijus Veprauskas ir Karmėlavos nuovados viršininkas Darius Sareikis su komanda.

Sutiktuvėse pirmos gimnazistų dainos, gėlės buvo skirtos sportininko tėveliams Jonui ir Marytei Mačiuliams. Sportininką, kuris atvyko kartu su dukryte Klaudija Marija, ąžuolo vainiku papuošė Š. Šukevičius.

„Nesitikėjau tokių sutiktuvių, – šypsojosi Jonas Mačiulis,– mane seniūnas kvietė tik kavos.

Pasak krepšininko tėčio, sūnus ėmė svajoti tapti krepšininku nuo 15 metų. Tuomet jam jau puikiai sekėsi žaisti.

„Linkiu ir jums, daryti ne tai, ką liepia, o ką patys norite, – linkėjo karmėlaviečiams krepšininkas.

Dvi dukras auginantiems Mačiuliams susirinkusieji linkėjo kuo greičiau sulaukti sūnaus ir nelaužant šeimos tradicijų pavadinti jį Jonu.

„Esate pavyzdys, kad atkakliai siekiantys tikslo visada jį pasiekia“,– linkėdamas sėkmės ir ilgo pergalių kelio ateityje sakė P. Mikelionis.

Pasibaigus sutiktuvėms prie J. Mačiulio nusidriekė eilė autografų prašančių gerbėjų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA