„Kauno naktys“ organizatorių fiasko socialiniame tinkle „Facebook“: lankytojai išvadinti „šūdais“ | Kas vyksta Kaune

„Kauno naktys“ organizatorių fiasko socialiniame tinkle „Facebook“: lankytojai išvadinti „šūdais“

R. Tenio nuotr.

Praėjusį savaitgalį mieste praūžus penktoms „Kauno naktims“, pasipylė kauniečių komentarai, kad renginyje trūko veiksmo, vyko itin mažai veiklų, tuo tarpu organizatoriai atkerta, kad įvyko viskas, kas buvo suplanuota pagal programą.

Tačiau pirmadienį kauniečių pykčio apogėjų pasiekė žaibiškai socialiniuose tinkluose plintanti žinutė apie tai, kaip „Kauno naktys“ organizatoriai bendrauja su savo kultūrinio renginio lankytojais, į jų kritiką ir komentarus atrašydami itin įžeidžiančius komentarus.

Kauno naktys komunikacija

„Kas vyksta Kaune“ redakcija nuoširdžiai atsiprašo visų įžeistų žmonių, nes jaučia pareigą. Vis gi, portalo pagalba kvietėme kauniečius į šį renginį, būdami „Kauno naktys“ kultūrinio renginio informaciniais partneriais jį stipriai reklamavome, tačiau suprasdami, kad vartotojų nuomonę reikia gerbti, kad ir kokia ji bebūtų, atsiribojame nuo tokių organizatorių pareiškimų ir ateityje planuojame remti tik tokius renginius, kurie kauniečiams suteikia pridėtinę vertę, o organizatoriai gerbia kiekvieną lankytoją ar dalyvį.

Labai liūdna, kad tokia šauni idėja kaip „Kauno naktys“ praranda savo esybę ir kelintus metus rengiamas renginys netobulėja ir yra organizuojamas tik tam, kad organizuoti. Mūsų manymu, kiekvienas vystomas projektas su kiekvienais metais turi tobulėti, pasiūlyti vartotojams kažką naujo, o ne žingsniuoti pagal tą patį „kurpelį“.

Su pagarba,
portalo „Kas vyksta Kaune“ redaktorius Vaidas Pilkauskas

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA