Nuotaikingą barą „Startas“ kuria kiekvienas lankytojas | Kas vyksta Kaune

Nuotaikingą barą „Startas“ kuria kiekvienas lankytojas

R. Tenio nuotr.

Dar nebuvai bare „Startas“? Ateik, įvertink ir rekomenduok draugams, nes tik čia kitokie kokteiliai, gera nuotaika ir jauki atmosfera, kurią kuria kiekvienas lankytojas! Baras „Startas” (Vilniaus g. 40) startuoja kasdien nuo 17 val. ir dirba tol, kol yra noro šėlti!

Baras „Startas“ – tai ypatinga vieta, kur susirenka ypatingi žmonės, kurie nestokoja geros energijos, noro eksperimentuoti bei palaikyti mėgstamas sporto komandas. Tik bare „Startas“ susirenka įdomiausi lankytojai, kurie ateina ne tik stebėti rungtynių, bet ir dalyvauti baro gyvenime. Lankytojai tarpusavyje varžosi, kas atspės rezultatus ir laimės nemokamo alaus. Be to, atėję stebėti varžybų, jie atneša įvairios sporto atributikos, kuri atsiduria ant baro sienų. Taip visi lankytojai kuria bendrą „Starto“ veidą.

„Žmonės atnešė Olimpinių žaidynių bilietą. Kiti atnešė 100 metų senumo regbio kamuolį su visais žaidėjų parašais. Turime netgi vieno žalgiriečio padovanotus marškinėlius. Žiemą planuojame ant lubų pakabinti rogutes, kurias taip pat gavome iš lankytojų“ – pasakoja baro „Startas“ barmenas Denas Sakavičius.

Barmenas taip pat tikina, kad patys mėgsta eksperimentuoti ir kuria vis naujus kokteilius. Štai žinomas kokteilis „Long Island“, čia gerokai stipresnis, o degantys šotai sužavi daugelį lankytojų. Kam stiprieji gėrimai nepatinka, gali išbandyti firminio baro alaus, kuris specialiai šiam barui užsakomas iš alaus daryklos. O prie pirmojo bokalo alaus, baras lankytojus vaišina riešutais!

Kaune nėra daug vietų, kur lankytojai galėtų pasimėgauti tirštais kaljano dūmais. Baras „Startas“ savo lankytojams siūlo išbandyti įvairių skonių tabaką ir vandens pypkę pasiruošti pagal savo pomėgius. Žinoma, lankytojai ateina su įvairiausiais dūmo traukimo ritualais, tad noriai savo receptais dalinasi net tik su barmenais, bet perduoda savo patirtį ir kitiems baro lankytojams.

Bare „Startas“ galima švęsti įvairias šventes: mergvakarius, bernvakarius, gimtadienius. Baro atstovai juokauja, jog galima barą užsisakyti bet kokiai šventei, išskyrus gedulingiems pietums.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA