Įspūdinga KTU rugsėjo 1-osios šventė – tiesiogiai per „Kas vyksta Kaune” | Kas vyksta Kaune

Įspūdinga KTU rugsėjo 1-osios šventė – tiesiogiai per „Kas vyksta Kaune”

Archyvo nuotr.

Kauno technologijos universitetas (KTU) pirmakursiams šiemet surengs įspūdingą teatralizuotą šventę „Žalgirio arenoje“. KTU rugsėjo 1-osios šventė bus transliuojama tiesiogiai didžiausiame internetiniame Kauno naujienų portale „Kas vyksta Kaune“.

Šventė prasidės rugsėjo 1 dieną, pirmadienį, 10.00 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje. Į šią šventę kviečiami ir visi KTU dėstytojai bei darbuotojai.

Renginį režisuoja Vidas Bareikis – vienas iš įdomiausių Lietuvos menininkų, teatro judėjimo „No theatre“ įkūrėjas už savo pasiekimus pelnęs „Auksinį scenos kryžių“. Interaktyviame renginyje–spektaklyje pagrindinio aktoriaus ir vedėjo vaidmenį atliks Marius Repšys – perpektyvus jaunasis Lietuvos aktorius, žiūrovams žinomas iš spektaklių „Išvarymas“, „Katedra“.

Programoje pasirodys KTU kolektyvai „Nemunas“, „Viesulas“, „Jaunystė“. Pabaigoje visų susirinkusiųjų lauks siurprizas.

„Žalgirio” arenoje ši KTU šventė vyks pirmą kartą. Praėjusiais metais renginys vyko legendinėje Kauno sporto halėje. Pavadintas „KTU – tai gyvas mechanizmas“, dalyvius jis įtraukė į interaktyvų spektaklį, kurio aktoriais buvo KTU sporto rinktinės ir kolektyvai, Universiteto ir Kauno valdžios atstovai, oratoriai ir atlikėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA