„Sushi Way“ kviečia rugsėjo 1-ąją švęsti kartu | Kas vyksta Kaune

„Sushi Way“ kviečia rugsėjo 1-ąją švęsti kartu

R. Tenio nuotr.

Ką tik Kaune, pačioje miesto širdyje, duris atvėręs greito maisto japonų restoranas „Sushi Way“ (Vilniaus g. 15) kviečia išbandyti pačius skaniausius suši mieste. Platus suši, suši rinkinių, traškių užkandžių pasirinkimas, aukščiausios klasės produktai ir geriausi suši meistrai jau laukia Jūsų. O rugsėjo 1-ąją visi lankytojai galės pasimėgauti restorano gardėsiais pigiau, nes tik šią dieną viskas kainuos 10% mažiau!

„Sushi Way“ sulaukė didelio pasisekimo Jonavoje. Vienas iš pirmųjų suši restoranų Jonavos mieste jau rugsėjo pirmąją švęs vienerių metų gimtadienį, tad 10% nuolaida visai sąskaitai galios ir šiame restorane. Kaip teigia rinkodaros vadovė Vilma Čibirkaitė , per šiuos metus restoranas tapo viena iš populiariausių Jonavos gyventojų apsilankymo vietų, o jau dabar mes kviečiame apsilankyti ir Kauno senamiestyje, ką tik naujai įrengtame ir duris atvėrusiame „Sushi Way“ restorane, kur kiekvienas galės atrasti savąjį skonio kelią.

Restoranas pelnė lankytojų pripažinimą, nes koncentruojasi į kokybę. Kiekvienas lankytojas savo skonio receptoriais greitai atpažįsta tai, kas yra skanu, todėl visi suši gaminami tik iš šviežių bei kruopščiai atrinktų aukščiausios klasės produktų. O suši meistrai – tikri profesionalai, kurie produktus paverčia tikrais šedevrais, ir visa tai daro prie klientų akių.

„Bendradarbiaudami su garsiausiais ir laiko patvirtintais žaliavų tiekėjais, viskas importuojama tik iš Azijos šalių, siekiame aukščiausios patiekalo kokybės bei virtuvės autentiškumo. Savo klientams mes siūlome geriausios kokybės ir kainos santykį. Tai, kas kainuoja labai brangiai, ne visada būna skaniau ar sveikiau. Tik iš šviežių, kokybiškų, atrinktų ir suderintų žaliavų gaminame skanius ir sveikus patiekalus, o sveiki ir švieži patiekalai yra sveiko gyvenimo būdas. Sveikam kūne – sveika ir siela“ – pasakoja restorano „Sushi Way“ vadovas Adomas Vencevičius.

Greito maisto japonų restoranas „Sushi Way“ įsikūręs senamiestyje, pačioje Kauno miesto širdyje, todėl jo nepastebėti tiesiog neįmanoma. Jauki aplinka, šaunus kolektyvas, nepakartojami suši ir dangiško skonio itališka kava! Švęskime šventes, gimtadienius, įmonės vakarėlius kartu! Su “Sushi Way” Japonija taps labai arti Jūsų!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA