Oro uostas užsiims ir švietėjiška veikla | Kas vyksta Kaune

Oro uostas užsiims ir švietėjiška veikla

krs.lt nuotr.

Rugpjūčio 20 d. Kauno rajono meras Valerijus Makūnas susitiko ir bendradarbiavimo galimybes aptarė su naujuoju VĮ Lietuvos oro uostų Kauno filialo vadovu Brunu Kasparu.

Susitikime kalbėta apie investicijų pritraukimą, bendrus projektus vietos bendruomenės socialinei aplinkai gerinti. Išsamiau aptartos galimybės kurti naujas darbo vietas, šiuo metu darbo rinkoje itin pageidaujamų lėktuvų techninės priežiūros specialistų rengimą ir kt.

„Mums labai svarbu su oro uosto vadovybe palaikyti glaudžius ryšius ir nuolat keistis informacija. Įmonė įsikūrusi Kauno rajone, Karmėlavos seniūnijoje, tad turime daug bendrų sąlyčio taškų“, – kalbėjo meras.

Naujasis oro uosto vadovas pažadėjo aktyviai dalyvauti Karmėlavos bendruomenės gyvenime, įsitraukti į bendras veiklas, prisidėti prie renginių. „Esu nusiteikęs tapti tikru Karmėlavos seniūnijos bendruomenės nariu, būti čia savas“, – sakė keletą metų Lietuvoje gyvenantis šveicaras B. Kasparas.

Susitikime kalbėta ir apie planus rajono moksleivius įtraukti į edukacines programas, rengti ekskursijas po šią skrydžių bendrovę.

Brunas Kasparas yra Šveicarijos garbės generalinis konsulas Vilniuje. Baltijos šalyse jis gyvena jau apie 15 metų. Pagarbiai stebi kaip per tuos metus mūsų šalis pasikeitė. Į Lietuvą jį atvedė verslo reikalai. Turi daug patirties transporto, logistikos srityje. Šiuo metu su šeima gyvena Vilniuje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA