Vietoj brakonierių įkliuvo miško vagys | Kas vyksta Kaune

Vietoj brakonierių įkliuvo miško vagys

Karmėlavos miškuose pardavimui paruoštą medieną ketino pasisavinti vagys. Ilgapirščiai sučiupti kai predėjus temti, buvo surengtas reidas. Aplinkosaugininkai reidotikslas buvo sugauti brakonierius, tačiau laimikis gavosi visai kitoks. Pareigūnai sulaikė valstybinį mišką norėjusius pasisavinti vagišius.

Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos pareigūnai kartu su neetatiniais aplinkos apsaugos inspektoriais rugpjūčio pirmos dienos vakarą suorganizavo reidą Jonavos rajone esančiame Karmėlavos miške.

Pradėjus temti, apie 22.00 val., aplinkosaugininkai pamatė įtartiną automobilį stovintį prie paruoštos išvežimui medienos sandėlio. Pastebėję judantį link jų tarnybinį automobilį, asmenys paskubomis bandė pasišalinti, bet buvo sulaikyti. Patikrinus minėtą krovininį Fiat Ducato automobilį, paaiškėjo, kad Jonavos rajone gyvenantys asmenys neteisėtai pasisavino medieną iš valstybinio miško. Pažeidėjai ir jų automobilis perduoti Jonavos rajono policijos komisariatui, kuriame, nustačius nuostolius, bus nuspręsta ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Tai yra vienas iš daugelio naktinių budėjimų rezultatų, kai GGAI pareigūnai sustabdo neteisėtą veiką.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA